Δημήτρης I.Κολλημένος

Δημήτρης I. Κολλημένος: "Μοναδικό κίνητρο της συμμετοχής μου στις κοινοτικές εκλογές η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο και τους νέους συμπολίτες μου"

Καθηγητής Φιλολογίας, Αθλητικός Συντάκτης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Ομάδα Τοπικής Κοινότητας Καρπενησίου στις Κοινοτικές Εκλογές 2019(Ξεχωριστή κάλπη από τις Δημοτικές Εκλογές, χωρίς επικεφαλής) θα είναι ο Δημήτρης Κολλημένος. Ο 28χρονος είναι καθηγητής φιλολογικών μαθημάτων, αθλητικός συντάκτης και μεταπτυχιακός φοιτητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Σπουδές
-Γεννήθηκε στις 8/3/1991 στη Λαμία, μεγάλωσε στο Καρπενήσι, στο οποίο διαμένει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου το 2008 και εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων(Τμήμα ΑΕΙ Φιλολογίας),από το οποίο αποφοίτησε στις αρχές του 2013. Το 2016 αποφοίτησε και από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, ενώ αυτή τη στιγμή είναι δευτεροετής Μεταπτυχιακός Φοιτητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Master) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Κατά το πρώτο έτος φοίτησης του υπήρξε υπότροφος αριστείας.

Εθελοντική Δράση
-Αποτελεί εθελοντή εκπαιδευτικό του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ενορίας Κρέντης, ενώ έχει διατελέσει εθελοντής εκπαιδευτικός και στο κοινωνικό φροντιστήριο Δήμου Καρπενησίου. Παράλληλα είναι εθελοντής στην κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου. 

Επαγγελματική Σταδιοδρομία
-Διατηρεί και αρθρογραφεί την βραβευμένη(Από την ΕΠΣ Ευρυτανίας) αθλητική ιστοσελίδα Evrytania Sport, μοναδική του νομού Ευρυτανίας.  Έχει αρθρογραφήσει σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες και sites της χώρας, με μοναδικό μέλημα την προβολή του αθλητικού τουρισμού της πόλης του.  Εργάστηκε επί σειρά ετών στην τοπική εφημερίδα «Ευρυτανικά ΝΕΑ», αρθρογραφώντας από την ηλικία των 13 ετών(!). Έχει εργαστεί και διδάξει στο φιλολογικό φροντιστήριο «Λέξη», με το οποίο συνεργάζεται. Παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην οικογενειακή επιχείρηση(Εμπόριο Ξυλείας).

Συμμετοχή σε Αθλητικούς Συλλόγους
-Είναι ενεργό αθλητικό μέλος σωματείων ποδοσφαίρου, στίβου, καλαθοσφαίρισης και πεζοπορικού συλλόγου. Έχει διατελέσει διοικητικός παράγοντας ποδοσφαιρικών σωματείων και είναι διπλωματούχος διαιτητής ποδοσφαίρου. Συμμετέχει κάθε χρόνο στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και τουρνουά, αποτελώντας εξωτερικό συνεργάτη της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο κομμάτι της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.

Λοιπές Γνώσεις
- Είναι κάτοχος διπλωμάτων(καλής γνώσης) Αγγλικής, Γαλλικής Γλώσσας και ECDL(Πληροφορικής). Έχει παρακολουθήσει μαθήματα νοηματικής γλώσσας, αρκετές ημερίδες φιλολογικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, επιμορφωτικά σεμινάρια(Με κυριότερο το «Εκπαιδευτικοί και Δια Βίου Μάθηση» του Ε.Α.Π.), προπονητικής ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης, έχει συντελέσει στη συγγραφή εγχειριδίων, ενώ υπήρξε υπότροφος του κολλεγίου City Unity Of College. Τέλος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του στον Στρατό Ξηράς, ενώ είναι άγαμος.

Λόγοι Συμμετοχής στα κοινά
-Ο ίδιος αποφάσισε να συμμετάσχει στα κοινά, για να προσφέρει στον τόπο του και να συμβάλλει και αυτός από τη δική του πλευρά στην αναβάθμιση του. Θεωρεί ότι η πόλη του, χρειάζεται νέους ανθρώπους στα κοινά, με φρέσκες ιδέες, όρεξη για δουλειά και κατανοώντας τις ανάγκες και τους προβληματισμού των συμπολιτών του. Η Ανεξάρτητη Ομάδα Τοπικής Κοινότητας Καρπενησίου τον εκφράζει, καθώς έχει ως μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο(Καρπενήσι-Γοριανάδες-Καλλιθέα) και καλεί τους συμπολίτες του να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία!!.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6981759544