Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Καρπενήσι Futsal 5-1

Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Καρπενήσι Futsal, η οποία ηττήθηκε με το ευρύ 5-1 από την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Θρακομακεδόνων και ξεκίνησε στις 5 και 15, όντας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στους τρεις πόντους.

Η Αναγέννηση του Δημήτρη Μπαρδή εμφανίστηκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ιδανικό ξεκίνημα, ύστερα από το ρεπό της πρεμιέρας. Με «όπλο» τη δύναμη και το πάθος της κέρδισε δίκαια, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Αυλήτη, που πέτυχε δυο γκολ.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς. Οι Ευρυτάνες προβλημάτισαν με την απόδοση τους και θα πρέπει άμεσα να ανασυνταχτούν εν όψει της απαιτητική συνέχειας και των υψηλών στόχων που έχουν θέσει.

Για την 3η αγωνιστική το Καρπενήσι έχει ρεπό, ενώ η Αναγέννηση θα παίξει στο Πάρκο Γουή με τον Αδέσποτο Αθηνών.

 

Ενός λεπτού σιγή

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δυο θυμάτων από τον πρόσφατο σεισμό της Σάμου.

 


Στάση αναμονής

Άγνωστο είναι το πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο παιχνίδι, μετά τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις που σχετίζονται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

 

Σύσσωμη η διοίκηση

Από πλευράς φιλοξενούμενων στο γήπεδο βρέθηκαν και τα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου Νίκος Κωστής, Βασίλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Κολλημένος, Κώστας Αλαφροπάτης και Κώστας Κονιαβίτης.

 

Ντεμπούτο με γκολ


 

Για τους γηπεδούχους ο Πινό Σαλλίτα (Φωτογραφία) σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Φάληρο, κατακτώντας την άνοδο

 

Σημαντικές απουσίες

Εκτός αποστολής από πλευράς Ευρυτάνων διάφορους λόγους μεταξύ άλλων ήταν οι: Άλεξ Μπακαλίδης, Γιώργος Μαντέκας  και  Γιάννης Τσούκας, ενώ για πρώτο φετινό ματς έλαβε μέρος ο σκόρερ τους Δημήτρης Κατσαδούρος.

 

Δυο εβδομάδες μετά

Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο δυο εβδομάδες νωρίτερα για το κύπελλο Ελλάδος, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 5-6.

 

Ανατροπή γηπεδούχων


 

Οι Καρπενησιώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3΄ με γκολ του Δημήτρη Κατσαδούρου(Φωτογραφία), με τη σέντρα του Άγγελου Παχή. Στο 13΄ ο Ηρακλής Αυλήτης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 17΄ ο Πινό Σαλλιτά «έγραψε» το 2-1, ανατρέποντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

 

«Καθάρισε» γρήγορα




Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπαρδή έκανε δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη και έφτασε γρήγορα στο νικηφόρο 5-1. Ο Ηρακλής Αυλήτης(Φωτογραφία αριστερά) με το δεύτερο του προσωπικό γκολ πέτυχε ένα έξοχο τέρμα για το 3-1 στο 21΄, ενώ ο Πορφύριος Γιαλίτσης(Φωτογραφία κέντρο) στο 22΄ και ο Δημήτρης Γκουτσιούδης(Φωτογραφία δεξιά) στο 24ο λεπτό μετα από σέντρα του αρχηγού Φραγκίσκου Αυλήτη σημείωσαν το τελικό 5-1. 

Σε δεκάμετρο πέναλτι του Φώτη Μακρή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παναγιώτης Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

 

Κίτρινες Κάρτες

Σαλλίτα, Μαρτάκος, Αυλήτης Φ., Μακρής, Μπουμπουρής

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (Δημήτρης Μπαρδής): Παπαδόπουλος, Αυλήτης Φ., Τζιούβελης Γ., Μπεκρής, Γιαλίτσης (Μαρτάκος, Σταυρόπουλος, Λεβεντογιάννης, Ζαλάγκας, Γκουτσιούδης, Τζιούβελης Α., Αυλήτης Η., Σαλλίτα, Αγιακλόγλου)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου):  Μακρής, Παχής, Κατσαδούρος, Τσιλίκας, Γενιτσαρόπουλος(Μπουμπουρής, Πατρώνης, Αζακάς, Φλωράκης, Κωστής Θ., Κωστής Ν., Κολλημένος)

 

1ος Διαιτητής: Γιάννης Ντζέλιας

2ος Διαιτητής: Μανώλης Πισμίσης

Χρονομέτρης: Γιώργος Παρασχάκης

Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης 

 


































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος