Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Νέα διοίκηση στον ΑΠΟΚ που ζητά να μπει στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας

 

Νέο διοικητικό συμβούλιο έχει πλέον το ιστορικό Βελούχι εδώ και λίγες ημέρες μετά και το πρόσφατο «αδιέξοδο» που είχε βρεθεί.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, μια εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας ο τέως Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Παναγιώτης Ρεσίτης παραιτήθηκε για σοβαρούς λόγους υγείας από τη θέση αυτή, ενώ παραίτηση δήλωσε και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Επιπλέον το σωματείο είχε ανακαλέσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μη μπαίνοντας τελικά στην κλήρωση του 4ου Ομίλου, στον οποίο είχε τοποθετηθεί, με τη λειτουργία του να σταματά τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νέος Πρόεδρος του ΑΠΟΚ είναι ο Μίλτος Μπομποτσιάρης, ιδιοκτήτης αρτοποιείου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην παράγοντας της ΕΠΣ Ευρυτανίας(2010-2014), ενώ από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο παραμένει ο Παναγιώτης Παπαρούπας. Επιπλέον το Βελούχι φέρεται να έχει κάνει τη Δευτέρα 12/10 αίτημα προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας, ζητώντας να μπει έστω και εκπρόθεσμα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας περιόδου 2020-2021. Το πρωτάθλημα εκκινεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα έχει κοινοποιηθεί ήδη. Οι δηλώσεις συμμετοχής είχαν ολοκληρωθεί στις 20 Αυγούστου, με την κλήρωση να διεξάγεται στις 24/8 και τη συμμετοχή επτά ομάδων. Στο κύπελλο Ευρυτανίας το Βελούχι δεν έχει αποσύρει τη συμμετοχή του και έχει κληθεί να αντιμετωπίσει την Ποταμιά στον ημιτελικό, καθώς και στον τελικό του Super Cup.

Τέλος να τονιστεί πως κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

*Η ομάδα του ΑΠΟΚ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το νέο συμβούλιο της και το ρεπορτάζ είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας.