Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Παίδες: Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη 53-84

Τα πολύ δυνατά Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη επιβλήθηκαν με διαφορά 31 πόντων και σκορ 53-84 της φιλότιμης Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 4. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έκλεισε έναν κύκλο τριών πολύ δύσκολων αγώνων, αντιμετωπίζοντας σε αυτό το διάστημα τα φαβορί του ομίλου. Παρόλα αυτά προσπάθησε αρκετά, χωρίς αυτό να είναι αρκετό, ώστε να αποφύγει την 3η της ήττα σε ισάριθμα ματς. Στα θετικά η συμμετοχή όλων των παιδιών, που παίρνουν σημαντικές παραστάσεις για το μέλλον τους στον αθλητισμό. Πολύ καλός ήταν ξανά με 24 πόντους ο Γιάννης Κοκοτίνης.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους στο παρκέ και έφτασαν χωρίς δυσκολίες στην τελική επικράτηση. Οι Λαμιώτες πέτυχαν το 3 στα 3 και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Ξεχώρισε με 24 πόντους ο Νίκος Κιαμούρης.

Για την 4η αγωνιστική που θα γίνει το διήμερο 17 και 18/10 η Π.Α.Κ. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πρωτέας Λαμίας σε ένα παιχνίδι στα μέτρα της, ενώ οι νικητές αντιμετωπίζουν σε ντέρμπι τον Έσπερο Λαμίας.

 

Μια εβδομάδα μετά

Την προηγούμενη Κυριακή τα Μπούκαλη είχαν κερδίσει την Πανευρυτανική στο Καρπενήσι για το πρωτάθλημα εφήβων με 41-73.

 

Ίδιοι διαιτητές

Και το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας σφύριξαν ο Θανάσης Χουσιάδας με τη Μαρία Ζαφείρη, ενώ η τριάδα των κριτών αποτελούνταν  ξανά από τους: Θανάση Γιαννόπουλο, Γιάννη Χαντζόπουλο και Νίκο Μακρή.

 

«Φορμαρισμένος» ο «Κόκο»


 

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Γιάννης Κοκοτίνης (Φωτογραφία) της Πανευρυτανικής, που σκόραρε 24 πόντους. Ο συνονόματος του Κουδουνάς είχε 11 με μια τρίποντη «βόμβα».

 

Πρώτο Λακιώτη

Από πλευράς Πανευρυτανικής ο μικρός Λακιώτης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα παίδων.

 

3/3 τα Μπούκαλη

Την κορυφή μαζί με τον Άτλαντα μοιράζονται τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, τα οποία έχουν κάνει το 3 στα 3. Πέρυσι το συγκρότημα του Φώτη Πιτσιλιώνη έφτασε έως τους «4» του θεσμού.

 


24 και ο Κιαμούρης


 

Για τους νικητές ο Νίκος Κιαμούρης (Φωτογραφία) έβαλε και αυτός 24 πόντους, με τον Φίλιππο Παπαγεωργίου να ακολουθεί με 17.

 

Ανοιχτό σκορ

Στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 15-20 της αρκετά ανταγωνιστικής Πανευρυτανικής.

 

Ξέφυγαν στους 16

Με ένα επιμέρους 10-21 τα Μπούκαλη ξέφυγαν, «κλείνοντας» το πρώτο μέρος στο 25-41 υπέρ τους.

 

Μαχητική η Π.Α.Κ.

Δεν επέτρεψαν οι παίχτες των γηπεδούχων να ανέβει η διαφορά κατά πολύ. Το επιμέρους 15-17 των φιλοξενούμενων έφτασε το σκορ στο 40-58.

 

«Πάτησε» γκάζι

Η ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη έβαλε το πόδι στο «γκάζι» στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε στο τελικό 53-84. Έκανε ένα επιμέρους 13-26, με όλους τους αθλητές και των δυο ομάδων να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

 

Τα δεκάλεπτα

15-20, 25-41, 40-58, 53-84

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης 24, Ντερβισάι, Ρουμελιώτης 4, Κουδουνάς 11(1), Λακιώτης, Κωστής, Τσάνε 6, Γραμματίκας, Κοτσιμπός 5(1), Ανδρεαδάκης 3(1), Γεμενής

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Κιαμούρης 24, Γούσιος 5(1), Λεπίδας 2, Χατζής 8, Πατάγιας, Μαφούνης, Παπαγεωργίου Φ. 17, Παπαγεωργίου Ν. 8, Ποντίκης 7, Ζήσιμος 7, Παπακώστας 6, Καναβός

 

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Νίκος Μακρής (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος