Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών της ΕΠΣ Ευρυτανίας (Φωτορεπορτάζ)



 

 

 

 

Διήμερο τουρνουά ακαδημιών με παρουσία τριών συλλόγων διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου η ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας με προπονητές τους: Νίκο Τσικρά, Θανάση Νεοχωρίτη και Γιώργο Καψαλιάρη, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 με τους: Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστο Καλαμπάκα στην καθοδήγηση(O Δημήτρης Τσιγαρίδας απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους) και ο ΠΑΟΚ Καρπενησίου των Λάκη Αναστασόπουλου και Γιώργου Χρυσαφόπουλου.

Το τουρνουά έγινε στις ηλικιακές κατηγορίες 2005-2006, 2007-2008 και 2009-2010 και τα παιδιά των ακαδημιών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι», που διακατέχει τις τρεις ομάδες.

Τις απονομές έκαναν στις τρεις ομάδες από πλευράς ΕΠΣΕ οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Δημήτρης Αθανασόπουλος και Ηλίας Γκαλιμάνης, ενώ Σπύρος Μπύρος και Λάμπρος Κολοκώτσιος σφύριξαν τους αγώνες της Κυριακής. Ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Παπαντζίμας μάλιστα με σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τις ακαδημίες για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(27/9) και ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη δεύτερη και τελευταία του ημέρα.

 


































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος