Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Έφηβοι: Π.Α.Κ.-ΑΣΕ Μπούκαλη 41-73

Πέρασαν από το Καρπενήσι τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, τα οποία επικράτησαν με 41-73 της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Έγινε κεκλεισμένων των θυρών και ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. 

Η Πανευρυτανική της Κατερίνας Μπαλωμένου αντιμετώπισε έναν ακόμη δυνατό αντίπαλο και έκανε τη δική της προσπάθεια στο παρκέ, χωρίς να καταφέρουν να αποφύγει τη δεύτερη της ήττα. Με 14 πόντους τελείωσαν τη συνάντηση οι: Βαγγέλης Μπόνιας και Γιάννης Κοκοτίνης.

Τα Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη ύστερα από το ρεπό της πρεμιέρας έκαναν δυναμική αρχή στο πρωτάθλημα, φτάνοντας με διαφορά 32 πόντων στην τελική επικράτηση. Διατήρησαν από το ξεκίνημα του αγώνα των πρωτοπορία στο σκορ. Ξεχώρισε με 27 πόντους και τέσσερα τρίποντα ο Θωμάς Σακκάς.

Οι Λαμιώτες αγωνίζονται ξανά την Κυριακή 10 Οκτωβρίου με τη «συμπολίτισσα» τους Αναγέννηση. Την ίδια ημέρα η Π.Α.Κ. έχει ρεπό και το επόμενο της παιχνίδι θα γίνει στη Λαμία στις 24/10 με την Αναγέννηση.

 

Δυνατά τα Μπούκαλη

Το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θα διεκδικήσει μαζί με Έσπερο Λαμίας και Άτλαντα τις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας των εφήβων, που οδηγούν στην επόμενη φάση. Να τονιστεί πως η περυσινή ομάδα παίδων των Μπούκαλη έφτασε ως τα ημιτελικά της ΕΣΚΑΣΕ

 

Ίδιο δίδυμο

Μαρία Ζαφείρη και Θανάσης Χουσιάδας είχαν σφυρίξει μια εβδομάδα νωρίτερα και τον πρώτο αγώνα της Π.Α.Κ. κόντρα στον Άτλαντα.

 

Ηγέτης ο Σακκάς 


 

Πολύ καλή παρουσία για τον Θωμά Σακκά(Φωτογραφία) των νικητών με 27 πόντους και τέσσερις τρίποντες «βόμβες». Δεύτερος σκόρερ των Λαμιωτών ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος, που πέτυχε 14. 


 

 

Έβαλαν από 14

 



 

 

 

 

 

 

 

Για την Πανευρυτανική οι: Γιάννης Κοκοτίνης(Φωτογραφία αριστερά) και Βαγγέλης Μπόνιας(Φωτογραφία δεξιά) είχαν από 14 πόντους. Ο πρώτος είχε πρωταγωνιστήσει μια ημέρα νωρίτερα και στο ματς παίδων με τον Έσπερο.

 

Χωρίς 3ποντο

Οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν καμία φορά έξω από τα 6,75.

 

Εκτός λειτουργίας

Δεν λειτουργεί το χρονόμετρο στων 24΄΄ του κλειστού γυμναστηρίου, με τους χρονομετρείς των παιχνιδιών να ενημερώνουν για τη λήξη του χρόνου δια βοής. 


 

 

Καλύτερα τα Μπούκαλη

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 9-17.


 

 

«Νταμπλ» σκορ

Με 20-40 ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, με τα Μπούκαλη να πραγματοποιούν κατά τη δεύτερη περίοδο ένα επιμέρους 11-23.

 

Εύκολα στο +33

Οι αθλητές του Φώτη Πιτσιλιώνη έκαναν ένα επιμέρους 5-18 στο 3ο δεκάλεπτο και έφτασαν στο 25-58 υπέρ τους.

 

Έφυγαν με το «διπλό»

Με τελικό σκορ το 41-73 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Καρπενησίου. Η Π.Α.Κ. πέτυχε ένα επιμέρους 16-15 στην τελευταία περίοδο, παλεύοντας ως το τέλος.

 

Τα δεκάλεπτα

9-17, 20-40, 25-58, 41-73

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Κοκοτίνης 14, Ευθυμίου 1, Σβερώνης, Κουδουνάς, Φλωράκης, Κότσιεβ 3, Μαυραγάνης 7, Ανδρεάκης, Κοτσιμπός, Τσάνε 2, Αρβανίτης, Μπόνιας 14

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Παπαγεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Λαμπρακόπουλος 8, Αντωνόπουλος 14, Σακκάς 27(4), Γκούμας 6, Πατάγιας, Τυμπλαλέξης 11, Καραστάθης 4, Παπαδήμας Κ. 1, Κιαμούρης 2, Γαλάνης

 

Διαιτητές: Μαρία Ζαφείρη &Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Γιώργος Κελεσίδης

 





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος