Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Νέο Δ.Σ. στην Ποταμιά-Στην Προεδρία ο Δημήτρης Νάσιος

Καινούργιο 5μελες διοικητικό συμβούλιο ανέδειξε η ομάδα της Ποταμιάς, η οποία εκπροσώπησε την περασμένη σαιζόν τον νομό Ευρυτανίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στην Προεδρία της ομάδας βρίσκεται πλέον ο 40χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Νάσιος, που κατείχε μέχρι πρόσφατα το πόστο του Αντιπροέδρου. Ο τέως Πρόεδρος Νίκος Μαντζιούτας μετά την παραίτηση του από το πόστο αυτό παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο, διατηρώντας θέση μέλους. Συνεχίζουν στο νέο σχήμα ο Γιώργος Γκορόγιας ως Γενικός Γραμματέας και ο Πάνος Ελευθερίου ως ταμίας. Νέος Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο Λάμπρος Φλωράκης, επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός του συλλόγου.

Με εξαίρεση τον Φλωράκη οι υπόλοιποι τέσσερις αποτελούσαν μέλη και του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, έχοντας άπαντες σημαντική συνεισφορά στις επιτυχίες του συλλόγου(2 πρωταθλήματα-3 κύπελλα-1 Super Cup Ευρυτανίας).

Οι Μεγαλοχωρίτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν, ενώ αποτελούν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ευρυτανία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ποταμιάς έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Νάσιος

Αντιπρόεδρος: Λάμπρος Φλωράκης

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Γκορόγιας

Ταμίας: Πάνος Ελευθερίου

Μέλος: Νίκος Μαντζιούτας