Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Τον Αύγουστο το 2ο kick boxing summer camp

Από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Fight Club Zarmakoupis) θα πραγματοποιήσει το 2ο kick boxing summer camp 2020 με συμμετοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του συλλόγου Σεμέλης Ζαρμακούπης. Το καμπ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τοξοβολία, paintball, πεζοπορίες, ξεναγήσεις και σχοινοδρομίες.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

''Ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) στην διάρκεια 30 χρονών λειτουργίας του με την ανάδειξη πολλών Πανελληνιονικών –Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών και θέλοντας να συμβάλει στη διάδοση του αθλήματος του KICK BOXING του αθλητικού ιδεώδoυς και του 'Ευ Αγωνίζεσθαι' στον τόπο μας, αποσκοπώντας συγχρόνως στο να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι (αθλητές-προπονητές-γονεις κ.α.) τις ομορφιές του τόπου μας, διοργανώνει αθλητική εκδήλωση με τίτλο ''2ο KICK BOXING SUMMER Camp 2020''.

Το καμπ θα θα λάβει μέρος από 17 έως 20 Αυγούστου στην όμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το Καρπενήσι!

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με πρωταθλητές που συμμετέχουν ήδη στην εθνική ομάδα με δυνατές προπονήσεις και πολλά sparring για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα καθώς θα χωριστούν σε ανάλογα τμήματα cadet-junior και kids !

Το καμπ θα συνδιοργανωθεί με την Περιφέρεια (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε) και τον Δήμο Καρπενησίου, και πάντα με την υποστήριξη της Π.Ο.Κ. Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΚ της FORCE1 και της SEVEN HELLAS.

Σας περιμένουμε όλους!!!»