Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Συγκέντρωση και ανταλλαγή απόψεων για το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο

Την Δευτέρα 18 Μαίου το απόγευμα μετά την κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου.

Το κύριο θέμα ήταν η βιωσιμότητα του αθλήματος στην περιοχή μας, αλλά και ο τρόπος προσέλκυσης νέων παιδιών στο άθλημα. Μεγάλο μέρος της κουβέντας «αναλώθηκε» στην πρόταση για υποχρεωτική συμμετοχή ενός παίκτη κάτω των 16 ετών για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας, που ήταν και πρόταση του ενωσιακού προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα.

Παραβρέθηκαν από πλευράς εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣΕ οι: Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Νίκος Δροσίνης, Γιάννης Μαντζιούτας, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Βασίλης Στασινός και Μάκης Κακιώρης. Οι εκπρόσωποι των σωματείων ήταν οι εξής: Δημήτρης Νάσιος, Γιώργος Γκορόγιας, Γιώργος Φαρμάκης (Ποταμιά), Παναγιώτης Παπαρούπας (ΑΠΟΚ Βελούχι), Κώστας Σιταράς, Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Αίολος), Γιώργος Χρυσαφόπουλος (ΠΑΟΚ), Νίκος Κωστής (Καρπενήσι Futsal), Δημήτρης Κολλημένος (ΑΕΚ),  το «παρών» φυσικά έδωσαν και οι ενωσιακοί μας προπονητές Δημήτρης Τσιγαρίδας και Δημήτρης Αντωνίου.