Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Δεν κατεβαίνει στο παιχνίδι της Σάμου το Καρπενήσι Futsal

Στα χαρτιά με 3-0 υπέρ της Σάμου καταλήγει το εξ αναβολής ορισθέν παιχνίδι της με το Καρπενήσι Futsal για την 11η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Σάλας. Το ματς επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 12 στο κλειστό Βαθέος, ωστόσο οι Ευρυτάνες δεν δύνανται να ταξιδέψουν για το «νησί του Πυθαγόρα».
Οι παίχτες του Δημήτρη Αντωνίου θα τερματίσουν στη 2η θέση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας , έχοντας 29 πόντους(9 νίκες-2 ισοπαλίες-2 ήττες) και αναμένουν την «τύχη» του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, το οποίο διεκόπη στο 1ο λεπτό. Από το παιχνίδι με τη Σάμο το Καρπενήσι θα μηδενιστεί και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ.  Το Καρπενήσι δεν έχει δικαίωμα ανόδου, καθώς είναι πειραματική ομάδα. Με επιστολή του στην ΠΕΠΣΣ εξηγεί τον λόγο τη μη καθόδου του σε αυτό το ματς, που δεν είναι άλλος από την προστασία των μελών του εξ αιτίας της σημαντικής αύξησης των κρουσμάτων του νέου Κορωνοϊόυ στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, πόσω μάλλον και όταν η μετακίνηση του επρόκειτο να γίνει αεροπορικώς.  
Οι νησιώτες του Θοδωρή Μιχαλόπουλου έφτασαν τους 12 βαθμούς, κερδίζοντας ένα ακόμη ματς στα χαρτιά, ύστερα από αυτό με την Κόμπρα. Αναμένουν τον ορισμό των εξ αναβολής αγώνων με Αναγέννηση(Εντός έδρας) και Διογένη Ολυμπιακού Χωριού(Εκτός έδρας) και διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την 5η θέση, που δίνει την πρόκριση τους στα Play Off.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου στον Βύρωνα θα συνεχιστεί το ματς Κόμπρα-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, που είχε διακοπεί στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 4-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
Futsal League
9η αγωνιστική
ΑΠΣ Κόμπρα-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου Κλειστό Βύρωνα 8-3-2020 19:00
1ος Διαιτητής: Γιάννης Ντζέλιας
2η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
Χρονομέτρης: Νίκος Ραδίσης
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος