Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Καρπενήσι Futsal-Φάληρο Futsal 4-4

Στο ντέρμπι κορυφής της Futsal League Καρπενήσι και Φάληρο αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4 σε ένα ματς «διαφήμιση» για το άθλημα.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή (1/3) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία περίπου 100 θεατών.
Το Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο α΄ μέρος με 3-0 χάρης τα δυο γκολ του Δημήτρη Κατσαδούρου και ένα του Άλεξ Μπακαλίδη. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί σε 3-3, τον Άλεξ Μπακαλίδη να γράφει το προσωρινό 4-3, για να επέλθει η ισοφάριση.
Το Φάληρο του Δημήτρη Πολποτίνη παρουσίασε δυο πρόσωπα. Στο 1ο μέρος βρέθηκε να χάνει με 3-0. Χάρης σε δυο γκολ του κορυφαίου Βλυσίδη (Το ένα με πέναλτι) και τέρμα του Ντέλου στην επανάληψη ισοφάρισε σε 3-3. Το τελικό 4-4 έγραψε ο Σάλα στο 37΄, όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν υποδειγματικά τον 5ο παίκτη.
Το Καρπενήσι Futsal βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας 29 βαθμούς, όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Play Off ανόδου, αφού είναι πειραματική ομάδα. Το Φάληρο τερμάτισε στην 1η θέση με 37 βαθμούς και θα παίξει στα μπαράζ ανόδου για την μεγάλη κατηγορία.

Αρκετοί θεατές
Για ένα ακόμη ματς ο κόσμος του Καρπενησίου «αγκάλιασε» τον νέο άθλημα και το εγχείρημα του Καρπενήσι Futsal, αφού περίπου 100 άτομα παραβρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο.


Παρών ο Δήμαρχος
Παιχνίδι του Καρπενήσι Futsal παρακολούθησε για πρώτη φορά φέτος και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.


Πρώτος σκόρερ
Ο Τόλης Ντέλος του Φαλήρου σκόραρε ξανά και με 31 γκολ αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της Β΄ Εθνικής. Ακολουθούν οι Καρπενησιώτες Δημήτρης Κατσαδούρος με 20 και Άγγελος Παχής με 19.


Το βλέμμα στα Play Off & κύπελλο
Το Φάληρο πλέον κοιτάζει τα Play Off ανόδου στην Super League, αλλά και τον προημιτελικό κυπέλλου με τον Μινώταυρο. Στα ημιτελικά των Play Off θα αντιμετωπίσει τον Αδέσποτο ή τη Σάμο με πλεονέκτημα έδρας και με νίκες 2-0.

Χωρίς Άντερσον
Στο Καρπενήσι η ομάδα του κ. Πολποτίνη ταξίδεψε αυθημερόν με αρκετές απουσίες, με κυριότερη του Βραζιλιάνου δεύτερου σκόρερ της ομάδας Άντερσον.

Ο γιός του Λουτσιάνο
Στο Φάληρο αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος Λούκας Νούνιες Ντε Σόουζα, γιός του άλλοτε άσου μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και νυν βοηθού προπονητή του Παναιτωλικού. 


1 ματς ακόμη
Το Καρπενήσι θα ολοκληρώσει την πρώτη του παρουσία στην Futsal League με την εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στην Σάμο και συγκεκριμένα στο Βαθύ.

Παρόμοιο ματς
Αρκετά κοινά στοιχεία είχε το ματς του α΄ γύρου, όπου και τότε το Καρπενήσι είχε προηγηθεί με το Φάληρο να κάνει την ανατροπή στο β΄ μέρος.

Αήττητη έδρα
Το Καρπενήσι κράτησε αήττητη την έδρα του στην οποία μέτρησε μόνο νίκες και την ισοπαλία κόντρα στο Φάληρο.

Καθαρό α΄ μέρος
Η ομάδα της Ευρυτανίας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και χάρις το γκολ του Δημήτρη Κατσαδούρου στο 12΄ και στο 15΄ έκανε το 2-0, με τον Άλεξ Μπακαλίδη στο 17΄ να «γράφει» το 3-0.



Αντεπίθεση Πειραιωτών
Συναρπαστικό ήταν το δεύτερο μέρος, όπου το σκορ έκλεισε στο ισόπαλο 4-4. Στο 24΄ ο Χρήστος Βλυσίδης με πέναλτι και στο 28΄ ο ίδιος με σουτ διαμόρφωσε το 3-2. Στο 29΄ ο Τόλης Ντέλος ισοφάρισε σε 3-3. Στο 31΄ ο Άλεξ Μπακαλίδης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο τελικό 4-4 στο 37΄ ο Αρμάντο Σάλα, όταν το Φάληρο έπαιξε υποδειγματικά τον πέμπτο παίκτη με τον MVP Βλυσίδη σε αυτόν τον ρόλο. Πολύ καλές επεμβάσεις έκαναν οι δυο τερματοφύλακες Στάθης Φακίτσας και Πέτρος Βενιέρης.



Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας, Παχής, Μαντέκας, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης(Κωστής Ν., Δόσης, Ζαχαράκης, Τσούκας, Μακρής, Κωστής Θ., Μπουμπουρής, Γενιτσαρόπουλος)

Φάληρο Futsal (Δημήτρης Πολποτίνης): Βενιέρης, Βλυσίδης, Λούκας, Σάλα, Χρηστίδης(Ντέλος, Συριόπουλος, Μανωλάκος, Ασημάκης)

1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης







































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος