Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Απονομή και γλέντι στην «Ιερά Οδό» για τον πρωταθλητή ΑΠΟΚ


Η ομάδα του Βελουχίου γιόρτασε το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στην «Ιερά Οδό» την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, που συνδυάστηκε με άνοδο στη Γ΄ Εθνική και τα 52 χρόνια της ιστορίας του. Κατερίνα Στικούδη, Έλλη Κοκκίνου, Γιάννης Πλούταρχος και Βασίλης Καρράς διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Παρόντες ήταν φυσικά οι διοικούντες της ομάδας, προεξέχοντος του Προέδρου Παναγιώτη Ρεσίτη και του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Παπαρούπα, φίλοι και ποδοσφαιριστές του συλλόγου, νυν και παλαίμαχοι, τους οποίους τίμησε η διοίκηση του «ιστορικού». Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι: Λευτέρης Καραγιάννης, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, Φώντας Κυρίτσης, Κώστας Καλαντζής, Παναγιώτης Ρεσίτης και Βασίλης Πάζιος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Παιδείας με καταγωγή από την Ευρυτανία Σοφία Ζαχαράκη, η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατιας Άννα Καραμανλή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα Ιουλία Κιούπη. Οι κυρίες Ζαχαράκη και Καραμανλή απένειμαν μάλιστα τρόπαιο στους πρωταθλητές, το οποίο προσφέρθηκε από φίλους και παλαίμαχους του συλλόγου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Βελουχίου Στέλιο Ρεσίτη.
Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας. Η επίσημη απονομή από την Ένωση θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι και σε φιλικό του ΑΠΟΚ με μεγάλη ομάδα.