Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ντέρμπι με την Κόμπρα για το Καρπενήσι Futsal

Τη δυνατή Κόμπρα από τον Βύρωνα θα υποδεχτεί το Καρπενήσι Futsal σε ένα παιχνίδι που προδιαγράφεται να παρουσιάσει μεγάλες συγκινήσεις.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 14:30. Είναι στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Futsal League, με την κανονική διάρκεια να οδεύει προς τη λήξη της.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου μετά από δυο συνεχόμενες αναβολές εκτός έδρας παιχνιδιών με Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Σάμο επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δίνοντας ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, έχοντας την ευκαιρία να «τεστάρει» τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που πέρυσι αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι Ευρυτάνες που βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους(7 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) έχουν το απόλυτο των θετικών αποτελεσμάτων στην έδρα τους.
Η Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενη από ένα σερί νικών με αποκορύφωμα την άνετη επικράτηση επί του πρωτοπόρου Φαλήρου. Πρόσφατα επιβλήθηκε της Αναγέννησης με 7-2, ενώ ενισχύθηκε και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το συγκρότημα του Βύρωνα που «φορτσάρει» για την παρουσία του στα Play Off είναι δεύτερο με 23 βαθμούς(7 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα και τέρματα 59-18) και στοχεύει στην επάνοδο του στη Super League.
Τη συνάντηση ορίστηκαν να σφυρίξουν οι κ.κ. Σύρρος και Δροσίνης.

«Ματσάρα» στον 1ο γύρο
Στην συνάντηση του πρώτου γύρου στο κλειστό του Βύρωνα οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 6-6. Η Κόμπρα ισοφάρισε στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρικ Χούντσι.


Πλήρες πρόγραμμα
Τα ματς ανάμεσα σε Α.Ε.Κ.Α-Σάμος Futsal, Φάληρο Futsal-Αδέσποτος Αθηνών και Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού συμπληρώνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα. Το πρώτο θα διεξαχθεί το Σάββατο(15/2) και τα δυο τελευταία τη Δευτέρα(17/2).

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
12η αγωνιστική Futsal League
Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Σάμος Futsal Αθλητικό Κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης 15-2-2020 21:00
1ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
2η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γιάννης Πιπιλίκας

Καρπενήσι Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα Κλειστό Καρπενησίου 16-2-2020 14:30
1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης

Φάληρο Futsal-Αδέσποτος Αθηνών Ανοιχτό Γήπεδο ΣΕΦ 17-2-2020 21:15
1ος Διαιτητής: Μανώλης Πισμίσης
2η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Κώστας Κουτσόγιαννος

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων-Διογένης Ολυμπιακού Χωριού Αθλητικό Κέντρο Θρακομακεδόνων 17-2-2020 21:15
1ος Διαιτητής: Σπύρος Μεντής
2ος Διαιτητής: Νίκος Παχάκης
Χρονομέτρης: Νίκος Χρονόπουλος
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης