Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα της η ΕΠΣ Ευρυτανίας (Φωτορεπορτάζ)

Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε μέσα σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Παραβρέθηκαν από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΕ οι: Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Νίκος Δροσίνης, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Γιάννης Μαντζιούτας και Βασίλης Στασινός.
Απουσίαζαν οι: Σεραφείμ Κακιώρης και Αριστείδης Τσιούνης. Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης. Παραβρέθηκαν οι εξής εκπρόσωποι σωματείων: Δημήτρης Νάσιος, Νίκος Μαντζιούτας, Γιώργος Γκορόγιας (Ποταμιά), Παναγιώτης Παπαρούπας (ΑΠΟΚ Βελούχι), Κώστας Σιταράς, Χρήστος Καλτσής (Αίολος), Λάκης Αναστασόπουλος(ΠΑΟΚ), Ηλίας Μπακόλας(ΑΕΚ), Γιώργος Λιάγκας(Μυρίκη) και Χρήστος Καλαμπάκας(Ακαδημία). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι ενωσιακοί προπονητές Δημήτρης Αντωνίου και Δημήτρης Τσιγαρίδας και εκ μέρους του Καρπενήσι Futsal ο Δημήτρης Κολλημένος. Από πλευράς διαιτησίας το παρών έδωσε ο εκπαιδευτής διαιτησίας Γιάννης Καλύβας και οι διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Σπύρος Μπύρος, Γιώργος Δροσίνης, Στέλιος Σώμαλης, Σεραφείμ Οικονόμου και Σοφία Καλύβα . Τέλος πάντα κοντά σε κάθε δραστηριότητα της ένωσης μας ήταν ο επί σειρά ετών γενικός γραμματέας Διονύσης Βονόρτας και ο υπάλληλος της ΕΠΣΕ Γιάννης Βονόρτας.
Πριν την κοπή έγινε ομιλία του Προέδρου της ΕΠΣΕ Γιώργου Παπαντζίμα, που έκανε και έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ ακολούθησε συζήτηση μέσα σε φιλικό κλίμα, όπου διατυπώθηκαν οι προτάσεις των εκπροσώπων των σωματείων.  Το φλουρί μετά από κλήρωση κατέληξε στις ομάδες Αίολο και ΑΕΚ, που κερδίζουν από δυο μπάλες. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η ΕΠΣ Ευρυτανίας στο μεζεδοπωλείο «Μύλος».

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος