Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΑΛ Καρπενησίου-ΓΕΛ Καρπενησίου 1-1(4-3 πεν)

Στην κορυφή του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων ποδοσφαίρου αγοριών παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΕΠΑΛ Καρπενησίου, το οποίο μετά από έναν συναρπαστικό τελικό επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 του ΓΕΛ Καρπενησίου.  Η κανονική διάρκεια είχε λήξει ισόπαλη με 1-1. Ο τελικός αγώνας που διοργανώθηκε από το γραφείο φυσικής αγωγής νομού Ευρυτανίας διεξήχθη την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 12 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Το ΓΕΛ Καρπενησίου προηγήθηκε με γκολ του Νάσου Τριανταφυλλόπουλου του Αιόλου, ωστόσο το ΕΠΑΛ Καρπενησίου ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα σε 1-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Θανάση Τριανταφύλλου, ποδοσφαιριστή του Βελουχίου.  Έτσι τα δυο σχολεία οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας των νικητών Κώστας Νικοπολίδης, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των: Κώστα Μπακόλα και Νίκου Τόλη. Για το ΕΠΑΛ σκόραραν οι: Θανάσης Τριανταφύλλου, Παναγιώτης Μπίκας, Τάσος Κωστορρίζος και Γιάννης Τσούκας, ενώ για το ΓΕΛ οι: Στάθης Μπουμπουρής, Νάσος Τριανταφυλλόπουλος και Στέργιος Καραντάνας.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα εκπροσωπήσουν τον νομό σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Αρχικές Συνθέσεις Ομάδων

ΕΠΑΛ Καρπενησίου (Βίκυ Γιαννοπούλου): Νικοπολίδης, Μπαλωμένος, Μπουμπουρής Π., Τόλης Α., Τριανταφυλλόπουλος Β., Κωστορρίζος, Τριανταφύλλου, Τσούκας, Μπομποτσιάρης, Μπίκας, Λιάπης

ΓΕΛ Καρπενησίου (Χρήστος Αρμάγος): Πατλιάς, Μπακόλας, Πατρώνης, Καββαδίας, Παπανικολαόυ, Τόλης Ν., Κελεσίδης, Καμαρέτσος, Μπουμπουρής Ε., Καραντάνας, Τριανταφυλλόπουλος Α.

Διαιτητής: Γιάννης Φλωράκης







Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος