Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Καρπενήσι Futsal-Αδέσποτος Αθηνών 7-2

Η ομάδα Καρπενήσι Futsal έκαμψε την αντίσταση του Αδέσποτου Αθηνών, επικρατώντας με 7-2.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο (25/1) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 7 και 30 το απόγευμα. Ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία λιγότερων από 50 θεατών.
Το Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου χάρης το πολύ καλό του ξεκίνημα προηγήθηκε σε ένα 3λεπτο (6΄-8΄) με 3-0, για να κλείσει το ημίχρονο με 4-0 μπροστά. Στην επανάληψη διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και έφτασε σε μια ακόμη νίκη. Δυο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος και από ένα οι: Άλεξ Μπακαλίδης, Άγγελος Παχής, Θωμάς Τσίπρας, Φώτης Ζαχαράκης και Γιάννης Τσούκας.
Ο αυτοοργανωμένος Αδέσποτος Αθηνών προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και σε κανένα σημείο δεν παράτησε το παιχνίδι, ενώ στο τελευταίο δίλεπτο έπαιξε με 5ο παίκτη, προσπαθώντας να μειώσει και να μπει δυνατά στο παιχνίδι. Τα δυο γκολ της ομάδας πέτυχε ο πολύ καλός Κώστας Αναγνόπουλος .
Την επόμενη (10η) αγωνιστική στο Καρπενήσι Futsal παίζει εκτός έδρας με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ενώ ο Αδέσποτος θα αγωνιστεί στο Πάρκο Γουδή με την Κόμπρα. Το Καρπενήσι έφτασε τους 22 βαθμούς, ενώ ο Αδέσποτος παρέμεινε στους 11 και είναι 5ος.

Λιγοστοί θεατές
Παρότι το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο κόντρα σε δυο από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, έγινε παρουσία λιγότερων από 50 θεατών.



Πανό Αδέσποτου
Οι φίλοι του Αδέσποτου ήταν και στο Καρπενήσι, τοποθετώντας και πανό στις κερκίδες του προπονητικού κέντρου.


3η σερί νίκη
Οι Καρπενησιώτες πέτυχαν την 3η τους σερί νίκη και διεκδικούν με αξιώσεις την πρωτιά.

Από 16
Άγγελος Παχής και Δημήτρης Κατσαδούρος έφτασαν τα 16 τέρματα.

Οδηγίες Γιολδάση
Από πλευράς Αδέσποτου οδηγίες από τον πάγκο έδινε ο Αριστοτέλης Γιολδάσης, που κατάγεται από το Κλαυσί Ευρυτανίας.


Προβάδισμα με 4-0
Οι Ευρυτάνες μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο προηγήθηκαν με 4-0. Ο Άλεξ Μπακαλίδης στο 6΄, ο Άγγελος Παχής στο 7΄, ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο 8΄ και ο Θωμάς Τσίπρας στο 15΄ διαμόρφωσαν το 4-0.


Διατήρησε την νίκη
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους και έφτασαν στο τελικό 7-2. Ο στο 23΄ ο Κώστας Αναγνόπουλος μείωσε σε 4-1. Ο Δημήτρης Κατσαδούρος στο 31΄ πέτυχε το 5-1. Ο Κώστας Αναγνόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 5-2 στο 33΄.  Στο 40΄ ο Φώτης Ζαχαράκης έκανε το 6-2 και στο ίδιο λεπτό σε κενή εστία ο Γιάννης Τσούκας «έγραψε» το τελικό σκορ.


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Ζαχαράκης, Τσίπρας, Μπακαλίδης, Κατσαδούρος (Φλωράκης, Τσούκας, Παχής, Μπουμπουρής, Ίβρος, Μαντέκας, Ράικος, Κωστής Ν., Κολλημένος)

Αδέσποτος Αθηνών (-): Γεωργίου, Τριανταφύλλης, Πριονιστής, Αναγνόπουλος, Μανωλαράκης (Σκιάνης, Καραούστας, Καλλιγάς, Τανταρούδας, Παπαγεωργίου, Γιολδάσης)

1ος Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης

























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος