Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Καρπενήσι Futsal 1-6

Ανεπηρέαστο από τη διακοπή των εορτών και την αποχή έμεινε το Καρπενήσι Futsal, το οποίο πέτυχε εκτός έδρας νίκη με 1-6 επί της Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ανοιχτό αθλητικό κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης, αρχίζοντας στις 7. Ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής σάλας.
Η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου του Κίμωνα Αναστασίου παίζοντας με ελλείψεις δεν κατάφερε να δυσκολέψει τον αντίπαλο της, όμως διακρίθηκε για τη μαχητικότητα της σε ένα ακόμη παιχνίδι. Το γκολ της μείωσης σε 1-3 πέτυχε ο Δημήτρης Κορίλλης.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου πέρασε άνετα από την Ηλιούπολη, παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα μείωσε στους δυο πόντους από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Φαλήρου. Φώτης Ζαχαράκης και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος πέτυχαν από δυο γκολ, ενώ ένα έβαλαν οι: Θωμάς Τσίπρας και Φώτης Μακρής.
Για την επόμενη(9η) αγωνιστική το Καρπενήσι, που είναι δεύτερο με 19 βαθμούς θα υποδεχτεί τον Αδέσποτο Αθηνών, ενώ η Α.Ε.Κ.Α, η οποία έμεινε στον έναν πόντο αντιμετωπίζει στον Βύρωνα την Κόμπρα.

Πλησίασε το Φάληρο
Η πρώτη ήττα του Φαλήρου από την Κόμπρα έφερε την ομάδα του Καρπενησίου σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή.

Ντεμπούτο Λέντα
Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα του Καρπενησίου έκανε ο Φθιωτός Δημήτρης Λέντας, γνωστός στην Ευρυτανία για το πέρασμα του από τον Αίολο.

Σε νέο ρόλο
Ο Φώτης Μακρής αγωνίστηκε σε θέση πίβοτ και σκόραρε, δείχνοντας τις ικανότητες του και εκτός εστίας. Είχε πετύχει γκολ και ενάντια στην Κόμπρα, αλλά ως τερματοφύλακας.  Πολύ καλή παρουσία για τον γκολκίπερ Βασίλη Δόση, που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές του. Το Καρπενήσι διαθέτει μια εξαιρετική τριάδα κίπερ(Στάθης Φακίτσας-Βασίλης Δόσης-Φώτης Μακρής). Να αναφερθεί πως δεύτερος γκολκίπερ στο παιχνίδι ήταν υπηρεσιακά ο Γιάννης Χάσκος.

Και χωρίς τα «κανόνια»
Μεταξύ άλλων για το Καρπενήσι απουσίαζαν οι δυο πρώτοι σκόρερ του Άγγελος Παχής και Δημήτρης Κατσαδούρος, αλλά και της κατηγορίας. Για πρώτο ματς απών ήταν ο αρχηγός Νίκος Κωστής.

Χωρίς Μουτσόπουλο
Για τους γηπεδούχους δεν έπαιξε ο τραυματίας από τον αγώνα της Σάμου Μηνάς Μουτσόπουλος, καθώς και ο μακροχρόνια επίσης τραυματίας Χρήστος Βαρβαγιάννης.

Μπροστά με 1-3
Μόλις στο 3΄ ο Φώτης Ζαχαράκης έκανε το 0-1, ενώ ο Θωμάς Τσίπρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 4΄, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στη Β΄ Εθνική. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος πέτυχε στο 8΄το 0-3, για να μειώσει σε 1-3 ένα λεπτό αργότερα ο Δημήτρης Κορίλλης  Αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε δεκάμετρο πέναλτι ο Φώτης Ζαχαράκης.

«Καθάρισε» άνετα
Χρήστος Γενιτσαρόπουλος στο 22΄ και Φώτης Ζαχαράκης στο 36΄ σημείωσαν το δεύτερο τους προσωπικό γκολ, κάνοντας το 1-4 και το 1-6 αντίστοιχα. Ενδιάμεσα ο Φώτης Μακρης «εκτέλεσε» και πέτυχε το 1-5 στο 23΄.

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου (Κίμων Αναστασίου): Χόρος, Αθανασιάδης, Σβορώνος Μ., Ασημακόπουλος, Βλάχος(Κορίλλης, Αγαπίου, Λύτρας, Μουτσόπουλος ,Αργυρός, Βαρβαγιάννης)

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Γενιτσαρόπουλος, Ζαχαράκης, Τσίπρας, Κωστής Θ.(Φλωράκης, Κολλημένος, Μακρής, Οικονόμου, Λέντας, Χάσκος)

1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
Χρονομέτρης: Ζωή Κορέστη
Παρατηρητής: Κώστας Κουτσόγιαννος
















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος