Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αδιάφορο φινάλε στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας



Ολοκληρώνεται για πρώτη φορά τόσο νωρίς το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθώς το διήμερο 25 και 26 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν τα αδιάφορα βαθμολογικά ματς ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚ Βελούχι και Φραγκίστα-ΑΕΚ. Ο Αίολος που έχει προκριθεί στον τελικό κυπέλλου κερδίζει στα χαρτιά με 3-0 το Ραπτόπουλο.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου ο  ΠΑΟΚ των Γιώργου Χρυσαφόπουλου και Λάκη Αναστασόπουλου που έκανε έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στον Αίολο και τέσσερις στη σειρά έχει δύσκολο έργο κόντρα στον ΑΠΟΚ, προσπαθώντας να κλείσει τη σαιζόν με μια ακόμη καλή εμφάνιση. Το Βελούχι του Δημήτρη Τσιγαρίδα πανηγύρισε δίκαια και άνετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα επιχειρήσει να τελειώσει την επιτυχημένη για αυτό αγωνιστική περίοδο με το 10 στα 10. Το ματς του α΄ γύρου είχε λήξει με 4-0 υπέρ του ΑΠΟΚ. Ο «δικέφαλος» είναι δεύτερος με 16 πόντους, ενώ 27 έχουν οι πρωταθλητές.
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στην Φραγκίστα και την ΑΕΚ. Ο ΑΠΟΔΦ, που είχε επικρατήσει με 1-0 στο ματς του α΄ γύρου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΚ και έχει 15 πόντους. Η ΑΕΚ έχει 7 πόντους και στα θετικά ήταν η συμμετοχή της σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα τελειώνει μετά από περίπου 20 χρόνια χωρίς τη διαδικασία των Play Off.

Οι «παραδόσεις» των αγώνων
ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚ Βελούχι
2018-2019
0-5


Φραγκίστα-ΑΕΚ
*Στο αντίστοιχο περυσινό ματς η Φραγκίστα κέρδισε με 3-1.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:
10η αγωνιστική Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας
ΠΑΟΚ-ΑΠΟΚ Βελούχι Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 25-1-2020 15:00
Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Φραγκίστα-ΑΕΚ Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 26-1-2020 15:00
Διαιτητής:Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)