Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Φάληρο Futsal-Καρπενήσι Futsal 9-8

Μια εκπληκτική ανατροπή από 2-8 σε 9-8 πραγματοποίησε το Φάληρο Futsal, που υποχρέωσε το Καρπενήσι Futsal στην πρώτη του ήττα.
Η εξαιρετική και θεαματική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο ΣΕΦ(Πλησίον θεάτρου «Δελφινάριο») και άρχισε στις 7 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σάλας. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο η καθεμία.
Το Φάληρο Futsal του Δημήτρη Πολποτίνη με τεράστια ψυχικά αποθέματα έφτασε στη μεγάλη νίκη, παρότι βρέθηκε με 6 γκολ πίσω στο σκορ. Αποτελεί δικαιολογημένα το μεγάλο φαβορί για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, βρισκόμενο στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς, κάνοντας το απόλυτο 7 στα 7. Χατ-τρικ πέτυχαν οι: Άντερσον Ντα Κόστα και Τόλης Ντέλος.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου, που έπαιξε με πολλές απουσίες έκανε ένα τέλειο και «καταιγιστικό» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε 8 συνολικά φορές. Στην επανάληψη ωστόσο ήταν αγνώριστο και δεν κατάφερε να φύγει ούτε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Άγγελος Παχής ξεχώρισε με 4 γκολ στο πρώτο μέρος. Οι Καρπενησιώτες παρέμειναν στους 13 βαθμούς(4 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα)
Στην πρεμιέρα του 2ου γύρου(8η αγωνιστική), που θα γίνει στις 18 και 19 Ιανουαρίου το Φάληρο παίζει εκτός έδρας με την Κόμπρα και το Καρπενήσι με την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου.

Ντέρμπι κορυφής
Μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού οι δυο ομάδες δεν είχαν καμία ήττα. Τελικά μόνο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το αήττητο τους.

Τελευταίο με Σάμο
Το Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει σε εξ αναβολής ματς την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο Καρπενήσι τη Σάμος Futsal για την 4η αγωνιστική.

Ζωντανή μετάδοση
Ένα ακόμη παιχνίδι του Φαλήρου είχε ζωντανή μετάδοση και live streaming από το
CLICK TV SPORTs και το futsal365.gr

Με τρεις διαιτητές
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής σφύριξαν τρεις συνολικά ρέφερι.

Καρπενησιώτες θεατές
Για ένα ακόμη ματς στην Αθήνα βρέθηκαν στο γήπεδο αρκετοί φίλοι του Καρπενησίου.Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Λερογιάννης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου

Πολλές ελλείψεις
Οι Ευρυτάνες αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, με τα ονόματα των: Δημήτρη Κατσαδούρου, Άλεξ Μπακαλίδη, Στάθη Φακίτσα, Νίκου Κωστή(Έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού) και Τάσου Φλέγγα να ξεχωρίζουν. Για το Φάληρο δεν έπαιξαν οι: Αλέξανδρος Κονόμης και Άγγελος Καλαμπίλοκογλου.

«Σούπερ» Παχής
Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Άγγελος Παχής του Καρπενησίου, που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ μοίρασε τρεις ασίστ στο πρώτο ημίχρονο .  

Ντεμπούτο Ζαχαρόπουλου
Την πρώτη του εμφάνιση με το Καρπενήσι έκανε ο Αντώνης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα.

Εντυπωσιακό Καρπενήσι
Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας στο 3-8.
Οι «μπλε» προηγήθηκαν 0-1 με σκόρερ τον Άγγελο Παχή, ύστερα από πάσα του Μάκη Κωστή. Ο Λούκας Ντε Σόουζα Νούνες ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό σουτ, βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας. Ο Άγγελος Παχής μετά από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων σε σουτ του Φώτη Ζαχαράκη πέτυχε το 1-2.  Ο Μάκης Κωστής διαμόρφωσε το 1-3, ύστερα από τη σέντρα του Άγγελου Παχή, ενώ ο Κώστας Μπουμπουρής μετά τη νέα ασίστ του Παχή «έγραψε» το 1-4.  Με καταπληκτικό σουτ ο Άγγελος Παχής, μετά την ασίστ του Φώτη Μακρή πραγματοποίησε το 1-5. Ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος ανέβασε τον δείχτη του σκορ στο 1-6.  Ο ίδιος παίχτης με πλασέ, μετά το χτύπημα κόρνερ του Μάκη Κωστή σημείωσε το 1-7. Ο αρχηγός Τόλης Ντέλος του Φαλήρου μείωσε σε 2-7, ενώ ο ασταμάτητος Άγγελος Παχής διαμόρφωσε το 2-8. Ο Βραζιλιάνος Άντερσον Ντα Κόστα «έγραψε» το 3-8.
Μάκης Κωστής και Κώστας Μπουμπουρής πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στη Β΄ Εθνική.

Αποβολή Πίνο-Τραυματισμός Μαντέκα
Το Φάληρο «έχασε» στο πρώτο δεκάλεπτο τον Πίνο, ο οποίος ανέτρεψε τον Άγγελο Παχή ως τελευταίο παίχτη. Από πλευράς φιλοξενούμενων τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και πέρασε εκτός ο Γιώργος Μαντέκας.

Αντεπίθεση Φαλήρου
Την εντυπωσιακή ανατροπή έκανε το Φάληρο, που έφτασε στο τελικό 9-8 υπέρ του.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρχικά δυνατά στην επανάληψη και μείωσαν σε 4-8 με ωραία ατομική ενέργεια του Τόλη Ντέλου, ενώ ο Άντερσον Ντα Κόστα με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 5-8. Ο Αρμάντο Σάλα με προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 6-8. Ο Άντερσον Ντα Κόστα έφερε το ματς σε απόσταση αναπνοής για το 7-8, ενώ ο Τόλης Ντέλος πέτυχε το 8-8 με σουτ, με τους δυο ποδοσφαιριστές να πετυχαίνουν χατ-τρικ. Ο Γιάννης Χρηστίδης έκανε το  9-8, γυρίζοντας πλήρως «τούμπα» το ματς. Ανέπαφη κράτησε την εστία του ο 19χρονος τερματοφύλακας Πέτρος Βενιέρης, που πέρασε στο γήπεδο στο ημίχρονο.

Κίτρινες Κάρτες
Σάλα, Φέντε

Συνθέσεις Ομάδων

Φάληρο Futsal (Δημήτρης Πολποτίνης): Ναστούλης, Άντερσον, Σαλά, Ντέλος, Πίνο(Βενιέρης, Καρλούτσος, Λούκας, Χαλεπλής, Χρηστίδης, Αγορανίτης, Φέντε, Διονυσόπουλος)

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Μακρής, Μαντέκας, Κωστής Θ., Παχής, Ζαχαράκης(Γενιτσαρόπουλος, Ίβρος, Μπουμπουρής, Αλαφροπάτης, Κωστής Ν., Ζαχαρόπουλος)

1ος Διαιτητής: Βασίλης Χριστοδουλής
2ος Διαιτητής: Νίκος Παχάκης
3ος Διαιτητής: Γιώργος Πάντου
Χρονομέτρης: Αλέξανδρος Καρράς
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης