Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Παίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 92-40

Βαριά ήττα από τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη με 92-40 γνώρισαν οι παίδες του Άτλαντα.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στις 12. Ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη συνεχίζουν απτότητα την εξαιρετική τους πορεία, φτάνοντας άνετα στην έβδομη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Ο Θωμάς Σακκάς με 28 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της συνάντησης
Ο Άτλας  του Δημήτρη Λερογιάννη δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τον ισχυρό του αντίπαλο, ωστόσο παραμένει στο «κόλπο» της 2ης θέσης. Στην επανάληψη σημείωσε μόλις 9 πόντους, με τη διαφορά να ξεφεύγει υπέρ των γηπεδούχων. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων με 15 πόντους ήταν ο Γεράσιμος Ανδρέου. Οι Καρπενησιώτες έχουν τρεις νίκες και τρεις ήττες.
Για την τελευταία(10η) αγωνιστική τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη θα αγωνιστούν στις 22 Δεκεμβρίου στο Καρπενήσι με την Π.Α.Κ. Την ίδια ημέρα ο Άτλας υποδέχεται την Αναγέννηση Λαμίας, ενώ εκρεμμεί ο αγώνας του με τον Έσπερο Λαμίας.

15 για Ανδρέου


Ο Γεράσιμος Ανδρέου(Φωτογραφία) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άτλαντα με 15 πόντους. Ο Παναγιώτης Κατσαρός ήταν επίσης διψήφιος με 11 και ένα εύστοχο σουτ 3 πόντων.

Ελπίζει σε πρόκριση
Η ομάδα του Δημήτρη Λερογιάννη προκρίνεται στην επόμενη φάση με νίκη +8 στη Λαμία επί του Έσπερου και εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης.

Ασταμάτητος ο Σακκάς

Με 28 πόντους έκλεισε το ματς ο Θωμάς Σακκάς(Φωτογραφία) των νικητών. Επτά λιγότερους έβαλε ο Παναγιώτης Γεωργούσης.

Μόλις 9
Ο Άτλας σημείωσε 31 πόντους στο α΄ ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη έβαλε μόλις 9.

7 στα 7
Οι Λαμιώτες έχουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο, μετρώντας 7 νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Με «νταμπλ» σκορ
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α΄ δεκάλεπτο με 24-12, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους.

Διαφορά ασφαλείας
Ύστερα από μια ανοιχτή δεύτερη περίοδο τα Μπούκαλη έκλεισαν το ημίχρονο με 47-31 υπέρ τους. Το επιμέρους σκορ του 2ου δεκαλέπτου ήταν 23-19.

Ξέφυγαν τα Μπούκαλη
Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Φώτη Πιτσιλιώνη έκανε ένα επιμέρους 26-5 με πολύ καλή επίθεση και άμυνα, φτάνοντας στο 73-36.

Ξεπέρασε τους 50
Η διαφορά έφτασε στο +52 για το τελικό 92-40. Οι Λαμιώτες έκαναν ένα επιμέρους 19-4 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με 5 φάουλ αποχώρησαν οι: Χρήστος Οικονόμου(ΑΣΕΜ), Αουρέλ Ελεζάι και Παναγιώτης Δροσίνης(Άτλας).

Τα δεκάλεπτα
24-12, 47-31, 73-36, 92-40

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Λαμπρακόπουλος 9, Στεφανής 4, Γεωργούσης 21, Οικονόμου, Σακκάς 28, Αντωνόπουλος 6, Θεοδωρόπουλος 7(1), Κιαμούρης 1, Καραστάθης, Παπαδήμας Π. 12, Κουλαρμάνης 2, Ποντίκης 2

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Τσιγαρίδας 4(1), Σταμούλης 2, Γεωργαλής, Μόκκας, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσαρός 11(1), Ελεζάι 1, Δροσίνης, Κρίκας 3, Ανδρέου 15, Μάκκας 4

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Μαρία Ίσαρη-Μάρκ Κιαφγοβάντα-Ανθή Τσιμπρικά (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)