Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΣ Κόμπρα-Καρπενήσι Futsal 6-6

14 μόλις δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 40λεπτου η Κόμπρα ισοφάρισε το Καρπενήσι Futsal, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 6-6 σε ένα ματς-«διαφήμιση» του ποδοσφαίρου σάλας.
Η συνάντηση, η οποία ήταν ντέρμπι έως το τέλος διεξήχθη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα, αρχίζοντας στις 7. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Futsal League.
Η Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη αποτελεί ένα αρκετά δυνατό σύνολο, το οποίο πρωταγωνιστεί στη κατηγορία. Με κορυφαίο τον Έρικ Χούντσι στο ντεμπούτο του κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, δείχνοντας επιμονή και πάθος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 8 πόντους(2 νίκες-2 ισοπαλίες-1 ήττα).
Το Καρπενήσι Futsal υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κωστή έδειξε τις δυνάμεις, τις ικανότητες του και δικαιολόγησε τη βαθμολογική του θέση. Μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο σκορ διαφορά, αλλά δεν κατάφερε να έχει την ίδια συνέχεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε έναν δυνατό γηπεδούχο αντίπαλο. Οι Ευρυτάνες παραμένουν αήττητοι με 10 βαθμούς(3 νίκες-1 ισοπαλία), έχοντας ματς λιγότερο.
Για την 6η αγωνιστική στις 1 Δεκεμβρίου η Κόμπρα θα υποδεχτεί τη Σάμο και το Καρπενήσι τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού.

Ένθερμο κοινό
Οι γηπεδούχοι είχαν την υποστήριξη των φιλάθλων τους, αποτελώντας μια δυνατή έδρα. Κόμπρα, Καρπενήσι και Σάμος είναι οι μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που αγωνίζονται σε κλειστό γυμναστήριο.


Χάντμπολ νωρίτερα
Στο ίδιο κλειστό πριν την έναρξη του αγώνα σάλας διεξήχθη το ματς της Α2΄ χάντμπολ γυναικών Δόξα Βύρωνα-Πανιώνιος.


«Δήμιος» ο Χούντσι
Στην πρώτη του παρουσία με την Κόμπρα ο Έρικ Χούντσι(Φωτογραφία) σκόραρε 4 φορές και ήταν εξαιρετικός.


Αρκετοί Ευρυτάνες
Το ματς παρακολούθησαν αρκετοί Ευρυτάνες και γνώριμοι μας. Μεταξύ αυτών ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κ.Ο. Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ Παναγιώτης Ρεσίτης, ο αξιολογημένος διαιτητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Κουρλός και οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ και του Απεραντιακού Τάσος Γεωργακόπουλος και Γιώργος Τσιαμάκης. 



Ζωντανή μετάδοση
Ο αγώνας μεταδόθηκε live από το futsal365.gr του Γιώργου Σαμαρά, που περιέγραψε τον αγώνα, έχοντας σχολιαστή τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Καρπενησίου Δημήτρη Κολλημένο. Ήταν μια παραγωγή του Click Sports Tv.

Ντεμπούταρε με γκολ


Ο Τάσος Φλέγκας(Φωτογραφία), διεθνής με την Εθνική άμμου έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το Καρπενήσι, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα.

Πέρυσι στη «μεγάλη»
Η Κόμπρα υποβιβάστηκε την περυσινή σαιζόν από το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.

Προπονητική απουσία
Ο Δημήτρης Αντωνίου απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Γερμανία και τους φιλοξενούμενους καθοδήγησε ο οργανωτικός υπεύθυνος και ποδοσφαιριστής Νίκος Κωστής, που δεν αγωνίστηκε. Μάλιστα οι Καρπενησιώτες δεν είχαν δικαίωμα να πάρουν time out λόγω της έλλειψης τεχνικού.


Μπροστά οι Ευρυτάνες
Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε μόλις στο 2΄, όταν μετά από πλάγιο του Άγγελου Παχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Χρήστου Παπαδόπουλου και κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 6΄ ο Τάσος Φλέγκας, μετά από πάσα του Δημήτρη Κατσαδούρου πλάσαρε για το 0-2, ενώ στο 11΄ ο Γιάννης Πατεράκης έκλεψε από τον τερματοφύλακα Φώτη Μακρή και σούταρε από μακριά ένα ευθύβολο σουτ για το 1-2. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Δημήτρης Κατσαδούρος εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε μακρινό σουτ του Άγγελου Παχή και πέτυχε το 1-3 στο 13΄, ενώ ο Έρικ Χούντσι σκόραρε το 2-3 στο 18΄ με πλασέ, ύστερα από συνδυασμό του με τον Μιχάλη Τζουμάκη. 


«Έκατσε» ισοπαλία
Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έφτασαν στο 4-3 με ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Γιάννη Πατεράκη στο 30΄ και τον Έρικ Χούντσι στο 32΄, που πλάσαρε, ύστερα από τη σέντρα του Μιχάλη Τζουμάκη. Ο Άγγελος Παχής με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τάσος Φλέγκας από τον τερματοφύλακα Καρούτζο έφερε το ματς ξανά στα ίσια(4-4), ενώ ο γκολκίπερ Φώτης Μακρής με μακρινό σουτ σε μια από τις «εξορμήσεις» του εκτός εστίας σημείωσε το 4-5(!), ύστερα από ασίστ του Τάσου Φλέγκα. Ο Έρικ Χούντσι με δεκάμετρο πέναλτι ισοφάρισε στο 38΄ σε 5-5, ενώ ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος ένα λεπτό αργότερα με κοντινό πλασέ, ύστερα από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Άγγελου Παχή πέτυχε το 5-6, ωστόσο ο Έρικ Χούντσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και 14΄΄΄πριν το τέλος πέτυχε το τελικό 6-6 από πάσα του Μιχάλη Τζουμάκη.




Κίτρινες Κάρτες
Σκαραμαγκάς, Καρούτζος, Πατεράκης, Κωστής Θ.

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΣ Κόμπρα (Σταύρος Ράπτης): Σκαραμαγκάς, Παπαδόπουλος, Μεχίλης, Κόγκας, Πατεράκης(Καραίσκος, Θεοχάρης, Ντάβρης, Καραγιαννάκης, Χούντσι, Σιώκας, Τζουμάκης, Μπέκος, Καρούτζος)

Καρπενήσι Futsal (Νίκος Κωστής): Μακρής, Μαντέκας, Κατσαδούρος, Κωστής Θ., Παχής(Οικονόμου, Κωστόπουλος, Ζαχαράκης, Ίβρος, Φλέγκας, Μπουμπουρής, Αλαφροπάτης, Γενιτσαρόπουλος, Κωστής Ν.)

1η Διαιτητής: Όλγα Κολοκυθά
2ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
Χρονομέτρης: Κώστας Κελεπούρης
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαχίνης
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος