Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Αδέσποτος Αθηνών-Καρπενήσι Futsal 1-2

Το δυο στα δυο έκανε η ομάδα του Καρπενήσι Futsal, η οποία επικράτησε δύσκολα με 1-2 του δυνατού Αδέσποτου Αθηνών, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο αθλητικό κέντρο «Ν. Σαργκάνης-Η. Μπέριος», που βρίσκεται στο Πάρκο Γουδή και ξεκίνησε στις 6 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής σάλας(Futsal League).
Ο Αδέσποτος Αθηνών αποτελεί ένα αρκετά δυνατό αγωνιστικά σύνολο και μια αυτοοργανωμένη ομάδα. Προηγήθηκε το σκορ και πάλεψε το παιχνίδι έως το τελευταίο λεπτό. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη 2η τους ήττα σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πέρυσι είχαν συμμετάσχει στα Play Off ανόδου.
Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας σε όλο το ματς, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει τα «πατήματα» του στο ανοιχτό γήπεδο. Τελικώς κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς από μια αρκετά δύσκολη έδρα, με την αποστολή του να στέφεται με επιτυχία. Οι Ευρυτάνες μετά και τη δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμα ματς βρίσκονται στην κορυφή μαζί με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και το Φάληρο Futsal.
Για την επόμενη(3η) αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου η ομάδα της Αθήνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κόμπρα, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται στο Καρπενήσι την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων στο ντέρμπι κορυφής.

Πανό και συνθήματα
Οι φίλοι του Αδέσποτου δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, τραγουδώντας συνθήματα, ενώ τοποθέτησαν και πανό. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές έγιναν «ένα». Η φιλοξενία μάλιστα προς την ομάδα του Καρπενησίου ήταν άριστη. 


Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής
Από το Κλαυσί Ευρυτανίας κατάγεται ο παίχτης του Αδέσποτου Αριστοτέλης Γιολδάσης.

Έκαναν ντεμπούτο


Την πρώτη τους εμφάνιση με τους «μπλε» έκαναν οι: Φώτης Μακρής(Φωτογραφία), Φώτης Ζαχαράκης, Δημήτρης Ίβρος, Βασίλης Κωστόπουλος, Μάκης Κωστής και Αλέκος Οικονόμου.  Μάλιστα ο τερματοφύλακας Μακρής είναι ο μοναδικός μη Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων που αγωνίστηκε με τους φιλοξενούμενους, όμως οι δεσμοί και οι φιλίες που ανέπτυξε με το Καρπενήσι λόγω της θητείας του στον Αίολο είναι ιδιαίτεροι. Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Μαντέκας, που συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Στο γήπεδο Ντάρλας & Ζέρβας
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Θοδωρής Ντάρλας,που στηρίζει συνεχώς τη νέα προσπάθεια του Καρπενησίου, καθώς και ο Ευρυτάνας διεθνής τερματοφύλακας των Εκπαιδευτηρίων Δούκα Δημήτρης Ζέρβας.

Ισόπαλο ημίχρονο


Ο Αδέσποτος προηγήθηκε στο 4΄ με σουτ του Κώστα Αναγνόπουλου, που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. Ωστόσο οι «μπλε» ισοφάρισαν στο φινάλε(20΄) με τον Δημήτρη Κατσαδούρο(Φωτογραφία), ύστερα από ασίστ του προωθημένου τερματοφύλακα Φώτη Μακρή. Ο «Κάτσα» συνέχισε με γκολ μετά το καρέ της πρεμιέρας.

Ολική ανατροπή


Ο αρχηγός Νίκος Κωστής(Φωτογραφία) στο 31o λεπτό με προσωπικό τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Ο Αδέσποτος προσπάθησε στο τελευταίο 2λεπτο να ισοφαρίσει, παίζοντας με 5o παίχτη, χωρίς αποτέλεσμα.

Συνθέσεις Ομάδων

Αδέσποτος Αθηνών ( -): Γεωργίου, Αναγνόπουλος, Πριονιστής, Μανωλαράκης, Τανταρούδας(Καραούστας, Καλλιγάς, Καρτσακλής, Σκιάνης, Διαμαντόπουλος, Γιολδάσης, Ηλιάκης, Νινός, Ράμμος)

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Μακρής, Κατσαδούρος, Παχής, Κωστής Θ., Κωστής Ν.(Οικονόμου, Κωστόπουλος, Ίβρος, Ζαχαράκης, Κολλημένος, Μπουμπουρής, Αλαφροπάτης, Γενιτσαρόπουλος, Μαντέκας)

1ος Διαιτητής: Γιώργος Ρουσσάκης
2ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος 
Χρονομέτρης: Γιώργος Πουλέτσος
Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης