Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Θετικές εντυπώσεις για το Καρπενήσι Futsal στην Αθήνα-Τα 21 πρώτα δελτία











Η νεοσύστατη ομάδα του Καρπενήσι Futsal, που θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στις 27 Οκτωβρίου στη Β΄ Εθνική συμμετείχε την Κυριακή 6/10 σε τουρνουά, που έγινε στο Δ΄ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης και συμμετείχαν επίσης η «οικοδέσποινα» Α.Ε. Καλαμακίου-Αλίμου, ο Αδέσποτος Αθηνών και το Φάληρο.
Η ομάδα του Καρπενησίου υπό την καθοδήγηση του τραυματία Νίκου Κωστή άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Στο πρώτο ματς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, έχοντας σκόρερ τον Αλέκο Οικονόμου. Στα πέναλτι οι Ευρυτάνες γνώρισαν την ήττα με 2-1 μετά την 4η εκτέλεση, έχοντας σκόρερ τον Βασίλη Κωστόπουλο. Ο τελευταίος πέτυχε και τα δυο γκολ στην ήττα με 3-2 στον μικρό τελικό από το Φάληρο.
Συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κωστή οι: Φώτης Μακρής, Δημήτρης Λέντας, Δημήτρης Κετσιλής, Μάκης Κωστής, Αλέκος Οικονόμου, Αντώνης Ζαχαρόπουλος, Βασίλης Κωστόπουλος και Δημήτρης Κολλημένος. Το τουρνουά κερδήθηκε από τον Αδέσποτο Αθηνών.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά
1ος Ημιτελικός: Αδέσποτος Αθηνών-Φάληρο 2-1
2ος Ημιτελικός: Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου-Καρπενήσι 1-1(2-1 πέναλτι).
Μικρός Τελικός: Φάληρο-Καρπενήσι 3-2
Μεγάλος Τελικός: Αδέσποτος Αθηνών-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου 0-0(Νικητής στα πέναλτι ο Αδέσποτος).

Οι 21 πρώτοι ποδοσφαιριστές
Η ομάδα του Καρπενησίου εξέδωσε τα 21 πρώτα της δελτία. Συγκεκριμένα στην ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου προστέθηκαν οι: Αλέκος Οικονόμου, Δημήτρης Λέντας, Δημήτρης Κετσιλής, Βασίλης Κωστόπουλος, Δημήτρης Κολλημένος, Μάκης Κωστής, Νίκος Κωστής, Δημήτρης Κατσαδούρος, Άγγελος Παχής, Στάθης Φακίτσας, Βασίλης Δόσης, Κώστας Αλαφροπάτης, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος, Κώστας Μπουμπουρής, Γιάννης Χάσκος, Χρήστος Καλτσής, Θωμάς Τσίπρας, Δημήτρης Ίβρος, Φώτης Ζαχαράκης, Γιώργος Μαντέκας και Πάνος Οικονόμου. Στο ρόστερ θα ενταχτούν το προσεχές διάστημα και άλλοι 5-6 ποδοσφαιριστές.