Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Fantasy Τουρνουά για Ευρωλίγκα & Α1 μπάσκετ στο Stoiximan.gr!


H Ευρωλίγκα ξεκινά και μαζί της αρχίζει το Fantasy Τουρνουά του Stoiximan.gr με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€*! Ετοίμασες την ομάδα σου;

Είσαι αυτός που του αρέσει να καταστρώνει τα πλάνα πριν τους αγώνες, να κάθεται στον πάγκο και να βλέπει την ομάδα που έχει επιλέξει να σαρώνει; Όποιος παίκτης κι αν είσαι, στο Stoiximan.gr κάνεις το παιχνίδι σου και με μπασκετικό Fantasy Τουρνουά, τόσο για την Ευρωλίγκα όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα της Α1!

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη (03/10) με 18 ομάδες, ανάμεσά τους και τους δύο αιώνιους. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί για την 1η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν.

Μαζί με το πρώτο τζάμπολ της Πέμπτης, αρχίζει και το Fantasy τουρνούα του Stoiximan.gr για την Ευρωλίγκα  το οποίο θα το βρεις στην κεντρική σελίδα στην ενότητα “FANTASY”. Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ετοίμασε την ομάδα στο στο συγκεκριμένο τουρνουά με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 20.000€*!

Μήπως όμως είσαι ο παίκτης που του αρέσει να φτιάχνει τα πλάνα του και για τους αγώνες εντός συνόρων; Το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει Fantasy τουρνουά και για την Α1 μπάσκετ, στο οποίο οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές για να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 5.000€*!

Γιατί όποιος παίκτης και αν είσαι, στο Stoiximan.gr θα κάνεις το παιχνίδι σου και με Fantasy τουρνουά, τα οποία βρίσκονται στην κεντρική στην ενότητα “FANTASY”.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.