Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Επιστολή «καταπέλτης» του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γεωργίου


Την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση μας απέστειλε ο Καρδιτσιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του Βελουχίου Αλέξανδρος Γεωργίου, ο οποίος καταφέρεται κατά του Προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος, στον οποίο αγωνίστηκε το προηγούμενο διάστημα. Ο «γάτος» πλέον συνεχίζει στην ομάδα της Καρδίτσας Α.Ο. Φράγκου.

Η τοποθέτηση του Γεωργίου έχει ως εξής:
«Επέλεξα να μην τοποθετηθώ δημόσια εδώ και 3 μήνες σεβόμενος τις κινήσεις - συναντήσεις που γινόταν σχετικά με την ενδεχόμενη αλλαγή της ομάδας. Τήρησα στάση αναμονής όμως αυτή η περίοδος χάριτος τελείωσε!

Το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε προετοιμασία ο κ.Πρόεδρος έταζε πρωταθλήματα και ανόδους φλομώνοντας όλη την ομάδα στη παπάτζα. Μάλιστα ο ίδιος μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα έμπαινε στα αποδυτήρια και φώναζε συνεχώς ότι δεν έχετε καταλάβει που βρίσκεστε και σε ποια ομάδα ανήκετε. Έπειτα μας έλεγε πως εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν σεβόμαστε την φανέλα που φοράμε και την ιστορία της ομάδας.

Και ρωτάω εγώ τώρα;

Όταν εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε απλήρωτοι 2 μήνες και μένουμε σε ένα σπίτι με 4 τοίχους δίχως να έχει τίποτα μέσα. Να μας φέρνει μόνο το φαγητό λες και είμαστε σκυλιά πως τότε εμείς μπορούμε να έχουμε την όρεξη,διάθεση,ψυχολογία να παίξουμε ποδόσφαιρο κάτω υπό αυτές τις συνθήκες;

Αποκορύφωμα όλων όταν η ομάδα μας κληρώνεται να παίξει Κύπελλο Ελλάδας στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό και ο αγώνας έχει οριστεί να γίνει Τετάρτη στις 15:00 και η αποστολή της ομάδας ταξιδεύει για το νησί την προηγούμενη μέρα  το βράδυ με καράβι στις 20:00 και φτάνει 9:30 το πρωί με 13 Ποδοσφαιριστές να περιφέρονται για καφέ στο νησί λες και έχουμε πάει εκδρομή με το σχολείο να περπατάμε με τα πόδια 2 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τις τσάντες και τα πράγματα στα χέρια σαν τουρίστες να παίξουμε μπάλα.

Και ξανά ρωτάω εγώ τώρα;

Εμείς που νιώσαμε τόση ντροπή και βιώσαμε μια απίστευτα άσχημη εμπειρία δεν σεβόμαστε την ιστορία και το μέγεθος αυτής της μεγάλης ομάδας ή μήπως εσύ κ.Πρόεδρε που την έχεις ξεφτιλίσει στο μέγιστο με τα έργα σου;

‘’Πρόεδρε το ψάρι όμως βρωμάει πάντα από το κεφάλι!!  Είσαι ο κυρίως υπεύθυνος για το κατάντημα της ομάδας! Η μία σου κίνηση χειρότερη από την άλλη!  Και όλες λανθασμένες! Μετά το άσχημο ξεκίνημα άρχισες να διώχνεις παίκτες απλήρωτους από τον δεύτερο κιόλας μήνα (ότι ακριβώς έκανες και πέρυσι και πρόπερσι ως προπονητής).

Σκόπος και στόχος σου ήταν να μειώνεις και να ρίχνεις το ηθικό μιας ομάδας που προσπαθούσε να συσπειρωθεί και να φέρει αποτελέσματα. Πού ξανά είδατε άνθρωπο στην ηγεσία μιας ομάδας να χαντακώνει τους παίκτες του έναν έναν; Έτσι είναι οι πρόεδροι μιας ποδοσφαιρικής ομάδας άραγε;;;

Μου ανακοινώσατε κ.Πρόεδρε κακήν κακώς να φύγω από την ομάδα και την επόμενη μέρα θέλατε να σας «βοηθήσω» στο επόμενο ματς ενώ δεν θα μου παρείχατε ΤΙΠΟΤΑ απ’όσα είχαμε συμφωνήσει .

Έχετε χαρακτηριστεί «Αρνητικό φαινόμενο του ποδοσφαίρου» ως προπονητής της ομάδας , πλέον είστε τοξική επιροοή για την ύπαρξη της ομάδας και ευθύνεστε στο μεγαλύτερο ποσοστό για την πορεία της. Βρίζατε, προσβάλλατε και δεν επιβραβεύσατε ΠΟΤΕ κανέναν παίκτη, έχοντας ΜΟΝΟ απαιτήσεις.’’

Δεν φτάνανε όλα αυτά την στιγμή που θα λύναμε την συνεργασία  μας και ήθελα το δελτίο μου να φύγω είχε και το θράσος να μου ζητήσει χρήματα για να το πάρω ενώ μου χρωστούσε κιόλας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Κ.Αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Κατρά που έκανε τα πάντα για έμενα και με βοήθησε στο μέγιστο βαθμό.

Υ.Γ

Αθάνατο Ελληνικό Ποδόσφαιρο