Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Με καινούργιο ρόστερ ο φετινός Αλμυρός

Ο Αλμυρός λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για 3η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί τον Κυριακάτικο αντίπαλο της Ποταμιάς. Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου έχει 4 βαθμούς, βρισκόμενο κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Πρόκειται για μια ομάδα με εντελώς καινούργιο και νεανικό ρόστερ , από το περυσινό, το οποίο τερμάτισε στην 6η θέση του 4ου Ομίλου με 36 βαθμούς(9 νίκες-9 ισοπαλίες-8 ήττες και τέρματα 34-20), ενώ τη σαιζόν 2017-2018 είχε φτάσει στην 4η θέση με 40 πόντους, αντιμετωπίζοντας το Βελούχι. Από πλευράς έμπειρων παιχτών ανανέωσαν μόνο οι: Αλέξανδρος Αναστασίου και Γιώργος Παπακώστας.
Μεταγραφικά του αποκτήματα των Θεσσαλών είναι οι: Δημήτρης Δημηνάς(ΝΠΣ Βόλος), Ρωμανός Χαρχαλάκης(Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης), Θεόδωρος Αΐδης(Δόξα Πετρούσας Δράμας), Βαγγέλης Αγγελής(Χαλκίδα), Πέτρος Αγασιώτης(Θησέας Αγριάς), Ανδρέας Δερμιτζάκης(Νίκη Τραγανού), Απόστολος Λάμπος(Πρωτεσίλαος Πτελεού), Σταύρος Βουρδάκης(Νίκη Βόλου), Γιώργος Πατσής(Ολυμπιακός Βόλου), Βαλάντης Κόκκας(Ρήγας Φεραίος), Νίκος Μπέικος(Απόλλων Λάρισας), Βασίλης Ρακής(Αγία Παρασκευή), Ηλίας Αράπης, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης(Μυριμιδόνες Πλατάνου), Κώστας Ζενούνης(Μαγνησιακός), Αργύρης Κυριάκος (Δήμητρα Ευξεινούπολης), Σπύρος Πολυμέρου(Ηρακλής Βόλου), Νίκος Φούκης(Πύρασος), Κώστας Παπαεμμανουηλίδης(Αστέρας Ιτέας), Βασίλης Νικογιάννης και Κώστας ΔημόπουλοςΝΠΣ Βόλος Κ19).
Ο Γ.Σ. Αλμυρός ιδρύθηκε το 1928. Χρώματα του είναι το μπλε και το λευκό, έμβλημα ο δισκοβόλος και έδρα του το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος». Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς. Έχει αναδειχτεί 10 φορές πρωταθλητής της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Η σύνθεση στο τελευταίο ματς με τα Σέλλανα ήταν η ακόλουθη: Πολυμέρου, Πατσής (75’ Μπέικος), Κυριάκος, Παπακώστας, Αγγελής, Δημηνάς, Δερμιτζάκης (80’ Φούκης), Ζενούνης, Βουρδάκης (83’ Δήμος), Λάμπος, Αναστασίου

Τα πρώτα παιχνίδια-4 πόντοι
Μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες( 4 βαθμοί και τέρματα 2-3) μετρά η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, που δίνει το δεύτερο ματς στο «σπίτι» της. Άρχισε με ήττα(2-0) από τον Παλαμά, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε την Τσαριτσάνη, έχοντας σκόρερ τον Αναστασίου και τον Αγασιώτη(Πεν.). Εν συνεχεία απέσπασε εκτός έδρας 0-0 από τον Πιερικό και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τα Σέλλανα.
Σε 4 ματς έχουν παίξει οι: Πολυμέρου, Παπακώστας, Αναστασίου, Λάμπος, Αγγελής, Δερμιτζάκης, Βουρδάκης, Ζενούνης και Μπέικος.  Τρεις συμμετοχές για τους: Κυριάκο, Πατσή, Δήμο και Φούκη.  Οι : Αγασιώτης, Τζαφλέρης,  Δημηνάς, Αΐδης  έχουν δυο εμφανίσεις  Τέλος μια παρουσία μετρούν οι: Κόκκας και Αράπης.


Απώλεια ο Αναστασίου
Δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Αλέξανδρος Αναστασίου, που αποβλήθηκε απέναντι στα Σέλλανα. Τραυματίας είναι ο Βαλάντης Κόκκας, ο οποίος χάνει όλη τη σαιζόν. 


Το ρόστερ του Γ.Σ.Α.
Ποδοσφαιριστής
Θέση
Ηλικία
Βαγγέλης Κοντογεωργάκης
Τερματοφύλακας
18
Σπύρος Πολυμέρου
Τερματοφύλακας
23
Ρωμανός Χαρχαλάκης
Τερματοφύλακας
19
Βαγγέλης Αγγελής
Αμυντικός
23
Γιώργος Αργυρόπουλος
Αμυντικός
15
Βαλάντης Κόκκας
Αμυντικός
27
Αργύρης Κυριάκος
Αμυντικός
39
Ηλίας Αράπης
Αμυντικός
18
Απόστολος Λάμπος
Αμυντικός
19
Γιώργος Παπακώστας
Αμυντικός
21
Γιώργος Πατσής
Αμυντικός
21
Πέτρος Αγασιώτης
Μέσος
21
Δημήτρης Δήμος
Μέσος
16
Κωνσταντίνος Ζενούνης
Μέσος
26
Νίκος Φούκης
Μέσος
24
Δημήτρης Δημηνάς
Μέσος
20
Ανδρέας Δερμιτζάκης
Μέσος
22
Νίκος Καραγεωργόπουλος
Μέσος
16
Νίκος Μπέικος
Μέσος
20
Γιώργος Τζαφλέρης
Μέσος
15
Αλέξανδρος Αναστασίου
Επιθετικός
26
Θεόδωρος  Αΐδης 
Επιθετικός
19
Σταύρος Βουρδάκης
Επιθετικός
20
Γιώργος Δημόπουλος
Επιθετικός
18
Βασίλης Νικογιάννης
Επιθετικός
19
Βασίλης Ρακής
Επιθετικός
21
Άρης Χριστοδουλόπουλος
Επιθετικός
16
Γιώργος Χριστοδουλόπουλος
Επιθετικός
15

Καθοδηγεί ο Αρσένος

Στην τεχνική ηγεσία του Αλμυρού βρίσκεται ο Στέλιος Αρσένος(Φωτογραφία). Προηγούμενος προπονητής ήταν ο Κώστας Βελιτζέλος. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Φώτης Καραγιώτης και φυσιοθεραπευτής ο Αλέξανδρος Κοντοστάθης.

Ο Αλμυρός
Ο Αλμυρός είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου δήμου, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νομού Μαγνησίας. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, η πόλη έχει πληθυσμό 7.895 κατοίκους. Ο Αλμυρός αποτελεί σημαντικό αγροτικό και εμπορικό κέντρο ολόκληρης της Μαγνησίας.


Η τελευταία «επίσκεψη»
Τον Ιανουάριο του 2018 το Βελούχι ηττήθηκε στον Αλμυρό με 5-1 από την τοπική ομάδα. Χάρης Ζαραβέλης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Παναγιώτης Χρυσικός είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το ματς, ενώ προπονητής ήταν ο Γιάννης Φλωράκης και Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, που βρίσκονται και οι 5 πλέον στην Ποταμιά. 






Πηγή: magnesianews.gr, goalpost.gr, karditsapress.gr