Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Σταύρος Βουρδάκης: «Νεανική ομάδα ο Αλμυρός, το ματς με την Ποταμιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Για μια ακόμη εβδομάδα το Evrytania Sport φιλοξενεί συνέντευξη ποδοσφαιριστή αντιπάλου ομάδας της Ποταμιάς. Σειρά είχε ο Αλμυρός, που υποδέχεται την Κυριακή(20/10) τους Ευρυτάνες και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Σταύρο Βουρδάκη. Μας σχολιάζει την πορεία της ομάδας του, η οποία ξεκίνησε με δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρεί ότι στον όμιλο όλες οι συναντήσεις θα είναι αμφίρροπες.
Ο Γ.Σ.Α. έχει θέσει ως στόχο τη σωτηρία, αποτελώντας ένα νεανικό σύνολο, το οποίο αποβλέπει και στο μέλλον των ποδοσφαιριστών του. Όσον αφορά τον αγώνα με τους Μεγαλοχωρίτες θεωρεί ότι αυτός θα κριθεί στο ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη, ενώ πιστεύει ότι η Ποταμιά αδικείται από τη βαθμολογική της συγκομιδή και μόνο τυχαία δεν αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρυτανίας.
Ο Σταύρος Βουρδάκης, γεννημένος στις 2-6-1999 αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό εξτρέμ και  αποτελεί βασικό μέλος  σε όλα τα ματς του Αλμυρού, στον οποίο εντάχτηκε τη φετινή σαιζόν. Επί σειρά ετών υπήρξε ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, όντας «σπλάχνο» των ακαδημιών της(11 χρόνια σε αυτές και 4 με τους άνδρες στη Γ΄ Εθνική). Με τη Νίκη κατέγραψε 26 συμμετοχές στην 3η κατηγορία.

Η συνέντευξη έχει ως εξής: 

Evrytania Sport: Σταύρο, σχολίασε μας την πορεία του Αλμυρού.
Σταύρος Βουρδάκης: «Πιστεύω ότι δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την έως τώρα πορεία μας λόγω και του δύσκολου προγράμματος στους 4 πρώτους αγώνες. Είχαμε 3 εκτός έδρας και με χαμηλή απόδοση μαζέψαμε στο σύνολο 4 βαθμούς.»

Evrytania Sport: Πως βλέπεις έως τώρα τον όμιλο, στον οποίο έχεις αγωνιστεί και κατά το παρελθόν;
Σταύρος Βουρδάκης: «Κάθε χρόνο σε αυτήν την κατηγορία ξεχωρίζουν από νωρίς τα φαβορί κάθε ομίλου, αν και δεν έχω άποψη για όλες τις ομάδες πιστευω ειδικά στον όμιλο μας θα είναι όλα ματς αμφίρροπα και θα παίζουν και τα τρία αποτελέσματα.»

Evrytania Sport: Τι μπορεί να καταφέρει ο φετινός Αλμυρός; Ποιοι οι στόχοι σας;
Σταύρος Βουρδάκης: «Οι στόχοι της ομαδας είναι η παραμονή, αλλά και μια καλή πορεία, γιατί είμαστε νεανική ομάδα και έτσι όλοι θα κερδίσουμε από αυτό, ειδικά εμείς οι μικρότεροι που θέλουμε να έχουμε φιλοδοξίες για το μελλον.»

Evrytania Sport: Τι γνωρίζεις για τον επερχόμενο αντίπαλο σας, την Ποταμιά. Μίλησε μας για το επικείμενο ματς του Καρπενησίου.
Σταύρος Βουρδάκης: «Για την Ποταμιά ξέρω ότι είναι σκληρή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που ανέβηκε κατηγορία. Δεν την έχω δει προσωπικά, αλλά πιστεύω πως η βαθμολογία την αδικεί, αλλα ο καθρέφτης όλων στο ποδόσφαιρο είναι το γήπεδο και εκεί πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε. Πιστεύω το ματς αυτό θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί καλύτερα τα λάθη του αντιπάλου.»




Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος