Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Αίολος 3-2

Αξιόλογη παρουσία είχε και στο δεύτερο δυνατό φιλικό ο Αίολος, που γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.
Η φιλική συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπερχειάδας, αρχίζοντας στις 17:30.
Η Αναγέννηση του Ηλία Μπακούμη έδειξε ξανά αρκετές επιθετικές «αρετές», βρίσκοντας τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τους: Παντελή Ντόβα, Γιώργο Ζαχαρόπουλο και Σωκράτη Κωστόπουλο.
Ο Αίολος του Κώστα Γουλέτα με νεανικό στοιχείο τη φετινή σαιζόν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, περνώντας με επιτυχία το δύσκολο αυτό «τεστ». Η ομάδα του Προφήτη Ηλία ισοφάρισε από 2-0 σε 2-2 με τους: Κώστα Καλύβα και Τάσο Κωστορρίζο.
Οι Φθιωτοί θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας, ενώ οι Ευρυτάνες παίζουν στο τοπικό ντέρμπι την ίδια μέρα με τον ΑΠΟΚ και για την ίδια αγωνιστική.

Η διαμύμανση
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρης σε τέρματα των: Ντόβα και Ζαχαρόπουλου. Ο Καλύβας μείωσε σε 2-1, με το οποίο έληξε το α΄ ημίχρονο. Με γκολ του Κωστορρίζου οι Ευρυτάνες ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ ο Κωστόπουλος έκανε το τελικό 3-2.

2/2
Η Αναγέννηση είχε επικρατήσει μια εβδομάδα νωρίτερα και στο Καρπενήσι, αλλά με 2-4.

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση (Ηλίας Μπακούμης): Γρίβας, Σακάι, Κωστόπουλος, Ρίζος, Χατήρας, Ζαχαρόπουλος, Ντόβας, Αρβανίτης, Αντωνόπουλος, Χαντζής, Ψυχογιός
Έπαιξαν και οι: Βλαχογιάννης, Σκαρλάτος, Πλατανιάς, Μπογιαντζής, Φλέγγας, Νέλλας

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος Β., Μπισμπίκης, Μούργκας, Τόλης, Φούκας, Καμαρέτσος, Καλύβας, Τριανταφυλλόπουλος Α., Τσίπρας, Κωστορρίζος
Αγωνίστηκαν και οι: Σερπάνος, Γιαννιώτης

Διαιτητής: Σάββας Ξεφλούδας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)







Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Νέλλας