Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ με διπλό στόχο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε η ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χάσκου συγκεντρώθηκαν  την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι εξής 12: Νίκος Κωστής, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Πάνος Αρβανίτης, Κώστας Ιωάννου, Κώστας Χειλάς, Χρήστος Καλτσής, Δημήτρης Κολλημένος, Νίκος Μακρής, Αλέκος Οικονόμου και τα δυο αποκτήματα Γιώργος Παπανικολάου από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και Σπύρος Γκριμόπουλος από τα Άγραφα.
Ο «δικέφαλος», που πέρυσι βελτίωσε την αγωνιστική του εικόνα θα αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ και με τον ημιτελικό κυπέλλου κόντρα στον Αίολο. Στοχεύει φέτος στην πρόκριση στον τελικό, αλλά και στην είσοδο του στα Play Off.

Δεύτερη χρονιά με Χάσκο
Την ομάδα της ΑΕΚ θα καθοδηγεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 47χρονος Γιάννης Χάσκος.


Δηλώσεις

Γιάννης Χάσκος (Προπονητής): «Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν πού ξεκινά σιγά-σιγά βρίσκει εμένα να συνεχίζω στην ΑΕΚ, αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί αφενός έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό σε σχέση με πέρσι, αφετέρου όμως η ομάδα ενισχύθηκε με καλούς και προπάντων νέους παίχτες! Είναι χαρά μου και καθήκον να δουλεύω με νεαρούς παίχτες, ελπίζω λοιπόν οι νέοι με τους παλιούς παίκτες να δέσουν περισσότερο, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα ενιαίο δυνατό σύνολο και αυτό γίνεται δυνατόν μόνο μέσα από τις συχνές παρουσίες μας στις προπονήσεις! Εύχομαι καλή αρχή, υγεία σε όλους μάς και θέλω να ευχηθώ στον Α.Ο Ποταμιάς στο δύσκολο έργο που έχει στο πρωτάθλημα τις Γ' Εθνικής κατηγορίας καλή πορεία με αξιοπρέπεια και να ξέρει ότι όλος ο νομος μας είναι στο πλευρό τους.»

Νίκος Κωστής (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Η ΑΕΚ θέλει φέτος να γυρίσει σελίδα. Θέλουμε να γίνουμε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε με κάποιους παίχτες ακόμα, να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Στόχο φυσικά έχουμε την τετράδα και να φτάσουμε στον τελικό κυπέλλου, μιας και η κληρωτίδα μας έστειλε κατευθείαν στον ημιτελικό.»
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος