Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Με όργανωση και ικανοποιητική συμμετοχή παιχτών άρχισε ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία της για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας ξεκίνησε η ομάδα του ΠΑΟΚ, που αποτελείται επί το πλείστον από μαθητές και φοιτητές. Οι «ασπρόμαυροι» του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, που αποτελούν το νεανικότερο σωματείο της κατηγορίας προπονήθηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 4 και 30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου με αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή. Οι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν αθλητικό υλικό από την νταμπλούχο Ελλάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία υπάρχει εξαιρετική συνεργασία. 
Προπονήθηκαν συνολικά 17 παίχτες. Από την περυσινή ομάδα έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα οι: Γιώργος Μουστάκης, Άντι Χότζα, Μιχάλης Νεραντζάκης, Αλέξης Μαστρογιάννης, Ανδρέας Καώνης, Γιώργος Κελεσίδης, Λάκης Αναστασόπουλος, Γιώργος Λάνης, Κώστας Ρουμελιώτης,  οι Γιάννης Τσάκνης και Βαγγέλης Ζανιάς, που θα επιστρέψουν μετά από 1,5 χρόνο στα Άγραφα, ενώ συμμετείχαν  και αρκετοί «μικροί». Μεγάλο "παράσημο' για τη δουλειά του συλλόγου είναι η μεταγραφή του Γιάννη Τσάρα στην Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, αλλά και στην προεπιλογή της Εθνικής Κ-16. Μάλιστα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει τη νέα περίοδο στην ομάδα. 

Ο «δικέφαλος» θα αρχίσει στο κύπελλο με προημιτελικό απέναντι στην Φραγκίστα, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Οι στόχοι του είναι φέτος υψηλότεροι.

Οι προπονητές της ομάδας
Την ανδρική ομάδα θα καθοδηγήσει και φέτος ο 47χρονος προπονητής Γιώργος Χρυσαφόπουλος. Ο ΠΑΟΚ μετέχει στο πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Μαζί με τον 46χρονο Λάκη Αναστασόπουλο είναι οι προπονητές-ιδρυτές της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Καρπενησίου.


Δηλώσεις

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Προπονητής): «Να ευχηθώ πρώτα από όλα στην ομάδα μου να έχουμε μια καλή και υγιέστατη χρονιά, όσο και στις άλλες ομάδες. Εμείς θα συνεχίσουμε ως ακαδημία να δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο, χωρίς διακρίσεις. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με καλό ρόστερ και περιμένουμε ακόμη κάποιες προσθήκες και πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Θα ήθελα να ευχηθώ στον ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας Γιάννη Τσάρα καλή επιτυχία να έχει στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και συγκεκριμένα στην Κ17, στην οποία επιλέχτηκε. Όπως γνωρίζουμε έχει συμμετάσχει και στην προεπιλογή της Εθνικής Κ16. Αυτό είναι δείγμα της δουλειάς που γίνεται και έτσι αυτός είναι ο στόχος μας να συνεχίσουμε να βγάζουμε νέα παιδιά για μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι με απόφαση της διοίκησης και από την στιγμή που δεν υπήρξε κάποια ενόχληση από άλλο σωματείο για κανέναν ποδοσφαιριστή μας η ομάδα συνεχίζει χωρίς να παραχωρήσει κάποιον παίχτη, παρά μόνο με προσθήκες που θα γίνουν στη συνέχεια, για να πορευτούμε στο νέο πρωτάθλημα, τη νέα σαιζόν. Όπως μπορείτε να καταλάβατε είναι πολύ δύσκολο να παραχωρηθεί παίχτης από τα φυτώρια της ακαδημίας. Ως προπονητής της ακαδημίας με στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός να βλέπω παιδιά της ομάδας μου να συμμετέχουν χωρίς λόγο σε προπονήσεις άλλης ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανήκουν στην ακαδημία και αυτή την χρονιά και ας έχουν όλη την καλή διάθεση με την ομάδα που ανήκουν.»

Άντι Χότζα (Ποδοσφαιριστής): «Ως τελειόφοιτος φοιτητής πλέον στο Καρπενήσι θα προσπαθήσω να δώσω το 100% στην ομάδα μου, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των προπονητών μου για μια καλή και ανταγωνιστική σαιζόν και εύχομαι υγεία πάνω απ΄όλα στους συμπαίχτες μου και στους αντιπάλους.»






















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος