Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Καινούργιο ξεκίνημα για τον ιστορικό «ΑΠΟΚ το Βελούχι»

Την προετοιμασία της άρχισε η ομάδα του ΑΠΟΚ με συμμετοχή 16 αθλητών. Οι παίχτες του «ιστορικού» βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 6 και 30. Εν συνεχεία μετά τη γνωριμία τους με τον νέο Πρόεδρο Παναγιώτη Ρεσίτη και τη διανομή του αθλητικού υλικού ξεκίνησαν την προπόνηση τους και έπιασαν δουλειά, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στους τίτλους και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μετά την περυσινή κάκιστη χρονιά. Συμμετέχουν μάλιστα αρκετά νέα παιδιά και φυσικά η «σημαία» του συλλόγου Άλεξ Μπακαλίδης. 
Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα του κ. Ρεσίτη, που έχει θητεύσει ως προπονητής σε αρκετές ομάδες της Αθήνας.
Συμμετείχαν τα περυσινά μέλη Άλεξ Μπακαλίδης, Στάθης Φακίτσας, Γιάννης Φλωράκης, Δημήτρης Τσιλιμέκης, Θοδωρής Τσιλιμέκης, Θανάσης Τριανταφύλλου, Γιάννης Τσούκας, Δημήτρης Ίβρος, Θοδωρής Τσιλιμέκης, καθώς και οι: Γιώργος Βούρτσας(Άγραφα), Άγγελος Ρεσίτης, Σεραφείμ Μπομποτσιάρης, Ναπολέων Μουρτογιάννης(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002), Κώστας Μπακόλας(ΑΕΚ) και δυο ποδοσφαιριστές από την Αθήνα.
Το Βελούχι εκκινεί με ντέρμπι στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αίολο, αλλά και στο κύπελλο κόντρα στην Ποταμιά.

Πέρυσι με Κολόκα
Η ομάδα του ΑΠΟΚ θα πορευτεί χωρίς τον περυσινό της προπονητή Σπύρο Κολόκα. Την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας την προπόνηση έκανε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ρεσίτης.

Νέος Πρόεδρος
Στον Προεδρικό θώκο του Βελουχίου πέρασε εδώ και λίγο διάστημα ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και αθλητής στίβου Παναγιώτης Ρεσίτης(Φωτογραφία). Στο πόστο του Αντιπροέδρου βρίσκεται ο συνταξιούχος αστυνομικός Παναγιώτης Παπαρούπας. Οι δυο τους παραβρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση.  Το νέο συμβούλιο συμπληρώνουν οι: Θεοφάνης Καισής(Γενικός Γραμματάς), Πέτρος Βαρναλίδης(Γενικός Αρχηγός), Γεωργία Αθανασίου(Ταμίας), Παναγιώτης Μάινας(Ειδικός Γραμματέας) και Παναγιώτης Μονεμβασίτης(Μέλος).


Δυο Αθηναίοι
Στην πρώτη προπόνηση του «ιστορικού» έλαβαν μέρος και δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές από την Αθήνα, που έχουν «κλείσει» με τον σύλλογο και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.



Δηλώσεις

Παναγιώτης Ρεσίτης (Πρόεδρος): «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή, καλή σαιζόν υγεία και δύναμη στην ομάδα μας και σε όλες τις ομάδες του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Σε όλους τους συντελεστές του νέου ξεκινήματος του ΑΠΟΚ, ειδικά στον κ. Παναγιώτη Παπαρούπα. Με τη βοήθεια του Θεού και με πίστη στον εαυτό μας εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Τώρα ξεκινάμε, ερχόμαστε. Η ενίσχυση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει με τρεις μεταγραφές, πεπειραμένους παίχτες και θα είναι η μέγιστη δυνατή. Όλοι είμαστε κάτω από την ομάδα, μια γροθιά. Ο ΑΠΟΚ, η πιο ιστορική ομάδα, 51 χρόνια στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο εύχομαι να είναι ο πυλώνας για την ανάπτυξη του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ποταμιάς Νίκο Μαντζιούτα, που παραβρέθηκε στην πρώτη συνάντηση μου με τους ποδοσφαιριστές και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή πορεία και παραμονή στην ομάδα της Ποταμιάς στη Γ΄ Εθνική, η οποία εκπροσωπεί το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Θα υπάρξουν καινούργιες ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα θέματα.»

Γιάννης Τσούκας (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και μετά το κύπελλο, το οποίο είναι και αυτός μέσα στους στόχους μας. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που αρχίζει το πρωτάθλημα και μπαίνουμε πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.»























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος