Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Διεθνής μεταγραφική «έκπληξη» για την Ποταμιά














Στην αξιόλογη προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής(3ος Όμιλος) η Ποταμιά ενισχύθηκε σημαντικά, εντάσσοντας ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό.
Συγκεκριμένα μέλος της είναι ο 25χρονος(Γεννημένος στις 14/3/1994 στην Καλιφόρνια) Αμερικανός Christian Antonio Roman, ο οποίος αγωνιζόταν το δεύτερο μισό της περασμένης σαιζόν ως επαγγελματίας στην Vasco Da Gama Da Vidigueira, ομάδα της Γ΄ Εθνικής Πορτογαλίας, καταγράφοντας 11 συμμετοχές. Ο Roman, που βρίσκεται στο Καρπενήσι από την προηγούμενη Τρίτη(24/9) μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος και ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. Προηγουμένως υπήρξε μέλος της Saters IF(Σουηδία) και των ομάδων της Η.Π.Α.(Laredo Heat και στις κολλεγιακές του California State Univercity Chico State Wildcats και Northridze). Με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης οι Μεγαλοχωρίτες ενισχύθηκαν σημαντικά, προσθέτοντας ένα σημαντικό «όπλο» στη «φαρέτρα» του προπονητή Γιάννη Φλωράκη, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου, στον οποίο έχει δικαίωμα συμμετοχής..








Η ανακοίνωση του Α.Ο. Ποταμιά:
«Ο Α.Ο. Ποταμιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο Αμερικανό μεσοεπιθετικό Christian Antonio Roman από την ομάδα της Γ΄ Εθνικής Πορτογαλίας Vasco Da Gama Da Vidigueira. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.»