Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Γρηγόρης και Ντενίζ δυο άξιοι πρεσβευτές της Ευρυτανίας και του αθλητισμού



Το Energy Duathlon Karpenissi 2019 διεξήχθη για 4η φορά στο Καρπενήσι με συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Η διοργάνωση δεν θα γινόταν από το 2016 στο Καρπενήσι, εάν δεν υπήρχαν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και η Ντενίζ Δημάκη, δυο άξιοι πρεσβευτές της Ευρυτανίας και του αθλητισμού, αλλά και πρωταθλητές. Στον πρόσφατο αγώνα ο Σκουλαρίκης ήταν 2ος άνδρας και η Δημάκη 1η γυναίκα.

Ο Γρηγόρης είναι 37 ετών και έχει κατακτήσει πληθώρα πρωταθλημάτων διάθλου, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Παράλληλα κατέχει και το μεγαλύτερο site τρεξίματος του runningnews.gr. 

Η Ντενίζ είναι 42 ετών και το Καρπενήσι είναι το δεύτερο "σπίτι" της. Πρόκειται για την διαχρονικά κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια τριάθλου και διάθλου. Συμμετείχε στο τρίαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, μοναδική  γυναίκα από τη χώρα μας έως σήμερα. Έχει καταγράψει σπουδαίες επιδόσεις και στο τρέξιμο.  Μάλιστα με τον σύζυγο της Χρήστο Βαξεβάνη, τεχνικό διευθυντή της Ε.Ο.ΤΡ.Ι.  και παλαιό πρωταθλητή διατηρούν κατοικία στην περιοχή μας, δείγμα τη μεγάλη τους αγάπης.