Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Πρώτο το Κρίκελλο B.C. στο τουρνουά του Μεγάλου Χωριού



Η «παθιασμένη» και ταλαντούχα ομάδα του Κρικέλλου B.C. έφτασε δίκαια στην πρωτιά του τουρνουά μπάσκετ του Μεγάλου Χωριού(9-11 Αυγούστου). Έκανε το τρία στα τρία, επικρατώντας κατά την 3η αγωνιστική με 55-49 του Ρακόμελου, που έπαιξε χωρίς τον Δημήτρη Σεριανάι. Στην 3η θέση έφτασε η Παρέα B.C., η οποία κέρδισε με 63-38 το Μεγάλο Χωριό.

Τους τροπαιούχους αποτελούσαν οι: Νίκος Μυλωνάς, Παναγιώτης Μυλωνάς, Αντώνης Σαρρής, Λευτέρης Σαρρής, Μπάμπης Νάκος, Δημήτρης Θάνος, Παναγιώτης Μερλίγκας, Παντελής Κατσιάρης και Θάνος Τσιμιτσέλης.
Το τουρνουά διεξήχθη από τον Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή» στο πλαίσιο της πολιτιστικής εβδομάδας του συλλόγου. Έγινε στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Αθανασίου, το οποίο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.
Χρέη γραμματείας εκτέλεσαν οι: Βαγγέλης Πριτσιόλας, Ανδρέας Παΐδας και Βασίλης Χατζηαντώνης. Τους έξι αγώνες σφύριξαν οι: Δημήτρης Σταλίκας, Γιάννης Μπουμπουρής, Μπάμπη Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Λάιος, Παναγιώτης Μυλωνάς, Κώστας Ντάλλας και Νίκος Κατσιάρης. Ύστερα από τη λήξη του τελευταίου αγώνα ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων στις δυο πρώτες ομάδες, παρουσία της Προέδρου του συλλόγου Μαίρης Καλλιάνη.

Τα στοιχεία των δυο αγώνων
Μεγάλο Χωριό-Παρέα B.C. 38-63


Διαιτητής: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Συνθέσεις Ομάδων

Μεγάλο Χωριό: Μπακατσιάς Θ., Ασημάκης, Καλαντζής, Γυφτομήτρος, Γαβρίλης, Λάιος, Μόκκας, Οικονομίδης, Ζάχος, Μπακατσιάς Α., Ντότσικας

Παρέα B.C.: Σβερώνης, Κάππας, Κατσαρός, Κολλημένος, Μπίκας, Τσολάκης, Μπουμπουρής, Ελεζάι

























Κρίκελλο B.C.-Ρακόμελο 55-49



Διαιτητές: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος& Γιάννης Μπουμπουρής

Συνθέσεις Ομάδων 

Κρίκελλο B.C.: Μυλωνάς Ν., Μυλωνάς Π., Σαρρής Α., Σαρρής Ε., Κατσιάρης, Νάκος, Θάνος, Μερλίγκας, Τσιμιτσέλης

Ρακόμελο: Σταλίκας, Λιάπης, Ίβρος, Σβερώνης, Καγκαράς, Νούλας, Αρβανίτης



























Η τελική βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Ν-Η
Πόντοι
Διαφορά Πόντων
Κρίκελλο B.C.
6
3-0
166-116
+50
Ρακόμελο
5
2-1
194-157
+37
Παρέα B.C.
4
1-2
162-157
+5
Μεγάλο Χωριό
3
0-3
108-200
-92

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος