Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Α.Ο. Τρίκαλα-ΑΕΚ Κ19 1-0

Η ομάδα των Τρικάλων στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επικράτησε με 1-0 των αρκετά καλών νέων(Κ19) της ΑΕΚ.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 11 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6 και 30. Πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο, παρουσία περίπου 60-70 θεατών.
Τα Τρίκαλα του Περικλή Αμανατίδη έφτασαν στο υπέρ τους αποτέλεσμα με τέρμα του Ανδρέα Σταματή στο α΄ μέρος. Οι Θεσσαλοί έδωσαν το πρώτο τους ανεπίσημο ματς για την τρέχουσα σαιζόν, με το δείγμα να είναι θετικό.
Η ΑΕΚ Κ19 των Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα παρουσιάστηκε εξαιρετική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους: Μιχάλη Κοσίδη, Θεοδόση Μαχαίρα και Γιάννη Κορομηλά.
Οι δυο ομάδες αναχωρούν από το Καρπενήσι αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους(1-13/8).

Σκόρερ ο Σταματής

Ένας παλαιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Σταματής(Φωτογραφία) στο 38΄ σκόραρε το νικητήριο γκολ με ωραίο τακουνάκι, μετά τη σέντρα του Μπάμπη Οικονομόπουλου. Τα Τρίκαλα απείλησαν επίσης στο α΄ μέρος με τον Λώττα στο 3΄ και τον Άλεξιτς στο 29΄, που σούταραν άουτ. Ο «δικέφαλος» προσπάθησε για την ισοφάριση στο 42΄ με τον Μαχαίρα.
Στην επανάληψη η ομάδα των Καλοπήτα-Αλεξόπουλου είχε μοναδικές ευκαιρίες με τον Κοσίδη στο 63, τον Μαχαίρα στο 64΄ και δυο φορές με τον Κορομηλά στο 80΄ και στο 90΄.  Ο Α.Ο.Τ. δημιούργησε μια καλή στιγμή με τον Καμπλιώνη στο 66ο λεπτό.

Πανό Τρικάλων
Οι φίλοι των Τρικάλων ταξίδεψαν στο Καρπενήσι και κρέμασαν μάλιστα και το σχετικό πανό. Στο γήπεδο βρέθηκε και μερίδα φίλων της ΑΕΚ. 


«Κόπηκε» ο Κόσσε
Ο Περικλής Αμανατίδης δοκίμασε τον Βέλγο Μαξίμ Κόσσε, ο οποίος δεν ικανοποίησε. Δεν αγωνίστηκε, για να προφυλαχθεί ο Ευρυτάνας Ανδρέας Τσίπρας.

Αναχώρησε η Κ17
Η ομάδα κάτω των 17 του «δικεφάλου» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της(5-11 Αυγούστου στο Avaris) και επέστρεψε στη βάση της. 


Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Λώττας, Νικλητσιώτης, Άλεξιτς, Σταματής
Έπαιξαν και οι: Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Γιαννίτσης, Ντιαλόσι, Πετράκης, Κατσαντώνης, Παπαγεωργίου, Καμπλιώνης, Ντόσης, Αλεξανδρής, Κόσσε


ΑΕΚ Κ19 (Γιώργος Αλεξόπουλος& Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης(68΄ Αγγελόπουλος), Κάτσικας(76΄ Λιωνής), Αρβανίτης, Κώτσιος, Μαντζουρανάκης, Ποζατζίδης(85΄ Δημητρίου), Ρουκουνάκης(46΄ Κορομηλάς), Μαχαίρας(76΄ Τσαρούχας), Τσέλιος, Μάρκου(46΄ Κοσίδης), Χριστόπουλος(76΄ Τόλιος)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2η Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)











































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος