Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Το Energy Duathlon Karpenissi 2019 μέσα από πλούσιο φωτορεπορτάζ



Την Κυριακή 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Energy Duathlon Karpenissi 2019. Ήταν η πρώτη χρονιά που έγιναν μαζί δίαθλο για παιδιά και ενήλικες και συμμετείχαν σπουδαία ονόματα του τριάθλου και συγκεκριμένα οι: Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Ντενίζ Δημάκη(Νικήτρια στις γυναίκες στο δίαθλο), εμπνευστές και "ψυχές" της διοργάνωσης, καθώς και ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, που ήταν και ο νικητής του αγώνα ανδρών του διάθλου

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας-Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας. Πραγματοποιήθηκαν οι εξής διαδρομές: Energy Duathlon Karpenissi(6 k-22 k-2,8 k), Energy Karpenissi Relay(6 k-22 k, 2,8 k), Energy Duathlon Karpenissi youth(1,6 k-10,2 k-2,6 km), Energy Duathlon Karpenisi kids(0,7 k-5 k-0,7 k), Energy Run Karpenissi(7 k), Energy Fun Run Karpenissi(2,5 k) και Energy run kids(1 km).

Την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ενώ δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος Γιώργος Γερόλυμπος και ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Χρήστος Βαξεβάνης. Μετά τη λήξη των αγώνων, περίπου στη 1 ακολούθησαν οι απονομές στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

Θα ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ αύριο με τα αποτελέσματα του αγώνα, στον οποίο έλαβαν μέρος και  δρομείς από το Καρπενήσι.































































































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος