Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η Σεμέλη Ζαρμακούπη βράβευσε τους Πανελληνιονίκες ΑΜΕΑ


Μια ιδιαίτερη τιμή για την Opap Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη, που έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αποτέλεσε η απονομή μεταλλίων στους νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου ΑΜΕΑ(13/14-7 στο ΟΑΚΑ). Παράλληλα η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας βρέθηκε δίπλα σε κορυφαίους βετεράνους αθλητές.

Το δελτίο τύπου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος:
«Με τη συμμετοχή 550 αθλητών και αθλητριών από 57 σωματεία απ` όλη την Ελλάδα, διεξήχθη (Σάββατο) και την Κυριακή, το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο ΟΑΚΑ. Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε. 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αποτελεί σημαντικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι που είναι προγραμματισμένο για το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου (7-15) και φυσικά μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ορισμένοι αθλητές και αθλήτριες να «πιάσουν» όρια ενόψει της διοργάνωσης.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ συμμετείχε και η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών. Τη διοργάνωση -κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας- θα τιμήσουν με την παρουσία τους και αρκετοί εκ των πρεσβευτών του Μέγα Χορηγού της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και συγκεκριμένα οι: Βαζέχα, Βάντσικ, Βραχάλη, Κουντουριώτη, Παπανικολάου, Ζαρμακούπη, Ντικούδης, Κυρίτσης, Μητρόπουλος και Καλλιτζάκης.»