Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Κέντρο της Ελληνικής διαιτησίας και φέτος το Καρπενήσι


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Καρπενήσι και το Montana θα είναι το κέντρο της Ελληνικής διαιτησίας. Συγκεκριμένα από τις 13 Αυγούστου έως το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθούν  τα σεμινάρια και οι αγωνιστικές δοκιμασίες της Super League 1 και της Super League 2. O Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Περέιρα και ο συνεργάτης του Φερνάντεζ Μαρίν έμειναν ενθουσιασμένοι από τις γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της πόλης μας, προτιμώντας και φέτος την Ευρυτανική πρωτεύουσα. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

    1. Το σεμινάρια Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών, Παρατηρητών 1ης Κατηγορίας προγραμματισμένα για τις 14-18/08 και 16-/18/08 θα πραγματοποιηθούν στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, στο ξενοδοχείο Montana. Τα σεμινάρια  Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών, Παρατηρητών 2ης Κατηγορίας καθώς και  Ταλέντων GreeKore Elite & Μεντόρων προγραμματισμένα για τις 28/08-31/08 & 31/08-01/09 θα πραγματοποιηθούν και αυτά στην ίδια τοποθεσία. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
    1. Τα σεμινάρια Διαιτητών, Παρατηρητών 3ης Κατηγορίας, η διαδικασία επιλογής των ταλέντων GreeKore Promising καθώς αυτά των βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας, για το Βορρά, το διάστημα από 2-5/9  θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Kapsis της Θεσσαλονίκης. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στο Στάδιο Αμπελοκήπων.
    1. Καλούνται όλες οι επιτροπές διαιτησίας των ΕΠΣ να αποστείλουν έως τις 19/07 προτάσεις δύο υποψήφιων Βοηθών 3ης κατηγορίας οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα προγραμματισμένες εξετάσεις Βοηθών 3ης κατηγορίας (23/08 στην Αθήνα & 5/09 στη Θεσσαλονίκη).

      Το σεμινάριο των Γυναικών Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών, προγραμματισμένο για τις 17-18/09 θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στο ξενοδοχείο Lucy. Καλούνται όλες οι επιτροπές διαιτησίας των ΕΠΣ να αποστείλουν έως τις 19/07 προτάσεις γυναικών διαιτητών που δεν ήταν πέρυσι στους πίνακες εθνικών κατηγοριών (Ονομασία Διαιτητή από το 2017 και πριν) ούτως ώστε να συμμετάσχουν και αυτές  στις δοκιμασίες του σεμιναρίου