Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Στα χρώματα της Εθνικής η Βασιλική Οικονόμου















Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Βασιλική Οικονόμου από το Καρπενήσι, που προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την Εθνική(Κ14, 2005). Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της πόλης μας γκρουπ προεπιλογής αθλητριών Κ14 υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού Αντώνη Πριόνα, που έδωσε την ευκαιρία στην Οικονόμου να προετοιμαστεί για λίγες ημέρες με αυτές. Είχε την ευκαιρία να την δει τις δυνατότητες της, μένοντας σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά ευχαριστημένος.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, αρωγός πάντοτε στην προσπάθεια όλων των σωματείων και ποδοσφαιριστών του νομού.
Η νεαρή,  άριστη μαθήτρια της 1ης Λυκείου πέρυσι μετά την εξαιρετική της σαιζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με της Νηρηίδες Φθία βρίσκεται ήδη στο «μικροσκόπιο» ομάδων της Α΄ Εθνικής, αλλά και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Κ17. Ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και λόγω της έλλειψης ανδρικής ομάδας οι προπονητές της Δημήτρης Αντωνίου και Χρήστος Καλαμπάκας την συμπεριελάμβαναν στις προπονήσεις και στους αγώνες των αγοριών, βοηθώντας σημαντικά στην ανέλιξη της. Το 2018 εκδόθηκε το πρώτο της δελτίο στην ομάδα των Νηριήδων, με τον coach Νίκο Τσικρά να πιστεύει σε αυτήν και να της δίνει δικαιωματικά φανέλα βασικής. Παράλληλα ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στα Σχολικά Πρωταθλήματα Γυμνασίων και Λυκείων κοριτσιών, μια διοργάνωση που άρχισε στον νομό μας  χάρης το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και την προϊσταμένη της Νάντια Βρόντου.
Είναι γεννηθείσα το 2003 και το μέλλον της ανήκει, καθώς συνδυάζει ταλέντο και χαρακτήρα εντός και εκτός γηπέδου.