Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Τελετή λήξης με πρότυπο οικογένειας για την ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου


Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Καρπενησίου ολοκλήρωσε την αγωνιστική της σαιζόν τις προηγούμενες ημέρες. Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου οι προπονητές Λάκης Αναστασόπουλος και Γιώργος Χρυσαφόπουλος, αθλητές και γονείς συγκεντρώθηκαν στο 5Χ5 του Προφήτη Ηλία, στο οποίο διεξήχθη η τελετή λήξης. Μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας προπόνησης για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 ακολούθησε μπάρμπεκιου σε άψογο, όμορφο και οικογενειακό κλίμα.
Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Δήμο Καρπενησίου, υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού Ταξιάρχη Κουτρομάνο για την παραχώρηση και τον φωτισμό του γηπέδου, για τις ανέσεις που παρέχει στην ομάδα συνεχώς και τον επιχειρηματία Ηλία Κουτρομάνο για την χορήγηση των υλικών, ώστε να πραγματοποιηθεί το μπάρμπεκιου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, που απένειμε αναμνηστικά μετάλλια και ένα κύπελλο στους μικρούς αθλητές.
Η διοίκηση και οι προπονητές της εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερη όρεξη και δουλειά.