Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ξεκίνημα για τους «2005αρηδες» της Εθνικής στο Καρπενήσι

Για 4η φορά την τελευταία διετία διεξάγεται στο Καρπενήσι το πρόγραμμα «Training The Future». Συγκεκριμένα από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου πραγματοποιείται η προεπιλογή αθλητών κάτω των 14, στην οποία συμμετέχουν 44 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την χώρα, που είναι γεννημένοι το 2005 και αποτελούν την τελική προεπιλογή για την Εθνική Κ15 2019-2020. Επικεφαλής προπονητής είναι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας, που αποτελεί μέλος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Η αποστολή διαμένει στο Hotel Spa Montana.

«Εκλέκτορας» ο Ελευθεριάδης


Υπεύθυνος της Εθνικής Ομάδας και συντονιστής στην ανάπτυξη όλων των μικρών Εθνικών Ομάδων είναι ο Θοδωρής Ελευθεριάδης(Φωτογραφία), προπονητής της Εθνικής Κ15. Ο 49χρονος έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αμπελοκήπων, στην Καλαμάτα, στην Εράνη Φιλιατρών, στον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας και στην Α.Ε. Αμπελοκήπων. Εργάστηκε ως διευθυντής τεχνικών λειτουργιών ποδοσφαίρου στον οργανισμό «Αθήνα 2004», στην ΠΑΕ Ηρακλής(Προπονητής των ακαδημιών και γυμναστής της ανδρικής ομάδας), στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ(Προπονητής της Κ20 και υπεύθυνος ακαδημιών), στην ΠΑΕ Ολυμπιακός(Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών), στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός(Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών), ενώ έχει διατελέσει και βοηθός της Εθνικής Ελπίδων και μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων. Έχει και παλαιότερη θητεία στην Εθνική Κ15. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Στέφανος Αιβαλιώτης και γυμναστής ο Άγγελος Ζαζόπουλος..
Στο Καρπενήσι βρίσκεται επίσης ο grassroots manager Χρήστος Σίσκος.

Οι τρεις Ευρυτάνες


Τον ρόλο του αρχηγού αποστολή έχει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας(Φωτογραφία αριστερά), ενώ στο τιμ της Εθνικής συμπεριλαμβάνονται για ακόμη μια φορά οι ενωσιακοί προπονητές Δημήτρης Αντωνίου(Φωτογραφία κέντρο) και Δημήτρης Τσιγαρίδας(Φωτογραφία δεξιά),  άνθρωποι με σημαντική θητεία στον χώρο του ποδοσφαίρου ως ποδοσφαιριστές και ως τεχνικοί.

Και οι.. Φθιωτοί

 











Στο Καρπενήσι βρίσκονται και οι προπονητές: Γιώργος Καψαλιάρης(Φωτογραφία αριστερά) και Θανάσης Νεοχωρίτης(Φωτογραφία δεξιά) από τη Φθιώτιδα). Ο 47χρονος Καψαλιάρης έχει υπάρξει τερματοφύλακας του Μακεδονικού(Β΄ Εθνική), του Ναυπακτιακού Αστέρα, της Κέρκυρας, της Ορεστιάδας, του Αιολικού, της Νιγρίτας, της Λαμίας και του Εθνικού Κατερίνας. Ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάστηκε στη Λαμία και στα Καμένα Βούρλα, ενώ είναι για αρκετά χρόνια μέλος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας. Ο δεύτερος είναι 46 ετών και υπήρξε αμυντικός των ερασιτεχνών της Λαμίας ,της Λαμίας 89΄, του Απόλλωνα Λαμίας, του Ηρακλή Ροδίτσας, του Ολυμπιακού Ανθήλης και του Ανδρούτσου Γραβιάς. Ως προπονητής έχει περάσει από τον Ανδρούτσο Γραβιάς, τις ακαδημίες της Arsenal στη Λαμία, στον Ηρακλή Ροδίτσας, στη Λαμία, στον Ολυμπιακό Λαμίας και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας. Έχει υπάρξει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής παίδων. Τέλος αποτελεί ενωσιακό τεχνικό της Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με την Κ14 να την καθοδηγεί ο Νίκος Τσικράς, προπονητής των γυναικών της  Νηρηίδων Φθία και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας .

Ακολουθεί η Κ13
Το διάστημα 27-29 Ιουνίου θα γίνει στο Καρπενήσι και το αντίστοιχο καμπ για Κ13 αθλητές(Γεννημένους το 2006).

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος