Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Στις προπονήσεις Eπίλεκτων της Εθνικής Κ16 ο Γιάννης Τσάρας του ΠΑΟΚ Καρπενησίου


Μια αρκετά ευχάριστη είδηση αποτελεί η κλήση ενός ποδοσφαιριστή από τον νομό μας στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας(U16). Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσάρας του ΠΑΟΚ Καρπενησίου κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θόδωρο Ελευθεριάδη στις προπονήσεις επίλεκτων Κ16 από το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις εγκαταστάσεις Εθνικών Ομάδων στον Άγιο Κοσμά. Η προπόνηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 5. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιάννη Τσάρα με την ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Ευρυτανίας  δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητες.
Ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Διαθέτει εξαιρετική σωματοδομή για την ηλικία του και το μέλλον του ανήκει. Άρχισε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, συνέχισε στο Β΄ τοπικό με τη φανέλα του Κεραυνού Κρικέλλου(Τόπος καταγωγής του) και τα δυο τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στο Α΄ τοπικό Ευρυτανίας με τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου. 
Η κλήση του νεαρού αποτελεί τεράστια τιμή για τον ίδιο, για τον σύλλογο και τους προπονητές του. Η δουλειά του επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!.