Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Παμπαίδες: Αναγέννηση Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 48-41

Πολύ καλή προσπάθεια έκαναν οι παμπαίδες του Άτλαντα, που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 48-41 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Λαμίας.
Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 4 Μαΐου στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας, αρχίζοντας στη 1. Ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Αναγέννηση του Χρήστου Τσακωνίτη ήταν πιο ψύχραιμη σε καθοριστικά σημεία της συνάντησης, φτάνοντας στο «ροζ» φύλλο αγώνος. . Οι Λαμιώτες έχουν πλέον 6 νίκες και 1 ήττα, διεκδικώντας την πρωτιά. Κορυφαίος για ένα ακόμη ματς ο αρχηγός Γιώργος Φασούλας, που σταμάτησε στους 27 πόντους.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και είχε αρκετά θετική παρουσία. Μάλιστα έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο 8λεπτο, κυριαρχώντας σε άμυνα και επίθεση. Ο Γυμναστικός έχει αυτή την στιγμή δυο νίκες και δυο ήττες. Πρώτος σκόρερ του με 10 πόντους και ένα εύστοχο 3ποντο ήταν ο Παναγιώτης Δροσίνης.
Οι Λαμιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή 12/5 τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη εκτός έδρας για τη 10η αγωνιστική, ενώ οι Καρπενησιώτες θα κάνουν το ρεπό τους. 

Ίδια διαφορά
Στο ματς του α΄ γύρου στο Καρπενήσι η Αναγέννηση είχε επικρατήσει ξανά με διαφορά 8 πόντων(47-55).

Την οδηγεί ο Φασούλας


Για ένα ακόμη ματς ο Γιώργος Φασούλας(Φωτογραφία) της Αναγέννησης έκανε πολύ καλή εμφάνιση, σταματώντας στους 27 πόντους. Γεωργαντζάς και Καλαθάς σημείωσαν από 6.

Διεκδικεί πρωτιά
Η ομάδα του Χρήστου Τσακωνίτη βρίσκεται στην κορυφή με 6 νίκες και 1 ήττα, διεκδικώντας μαζί με τον αήττητο  Έσπερο Α΄ την πρώτη θέση.

Πρώτο Κολοκώτσιου
Ο Μιχάλης Κολοκώτσιος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα.

Ένας διψήφιος


Για το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά ο αρχηγός Παναγιώτης Δροσίνης(Φωτογραφία) είχε 10 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο. Ο σέντερ Βαγγέλης Μάκκας έβαλε 9.

Από ένα 8λεπτο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 8λεπτο και προηγήθηκαν με 23-12. Ωστόσο οι Ευρυτάνες με ένα επιμέρους 4-16 στη δεύτερη περίοδο πέρασαν μπροστά με το «βραχύ» 27-28.

Επικράτηση Αναγέννησης
Την πρωτοπορία πήρε στο τρίτο 8λεπτο η ομάδα του Χρήστου Τσακωνίτη, που έκανε ένα επιμέρους 8-5 και έφτασε στο 35-33. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έκανε ένα επιμέρους 13-8, διαμορφώνοντας το τελικό 48-41. Με 5 φάουλ αποχώρησε ο Άγγελος Τσιγαρίδας των φιλοξενούμενων.

Τα 8λεπτα
23-12, 27-28, 35-33, 48-41

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση (Χρήστος Τσακωνίτης): Κουμπούρας 2, Κεφαλάς, Καραχάλιος, Καρατζάβελος, Αλεξόπουλος, Γεωργαντζάς 6, Καλαθάς 6, Χαλεπλής 2, Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος 5, Φασούλας 27, Τσίκνας

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Τσιγαρίδας 8, Σταμούλης, Γεωργαλής, Μόκκας 5, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος 1, Κουτσιούμπας, Μπλαζέβσκι, Δροσίνης 10(1), Κολοκώτσιος, Ανδρέου 8, Μάκκας 9

Διαιτητής: Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Βαγγέλης Δέδες (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος