Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

1ο Kick Boxing Summer Cup από τον Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team)


Τη διεξαγωγή του 1ου kick boxing Summer Cup ανακοίνωσε ο Α.Σ. Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zaramkoupis Team). Η μεγάλη αυτή διοργάνωση, που θα προσελκύσει και αθλητές από το εξωτερικό θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου σε συνδιοργάνωση του συλλόγου με την Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., τον Δήμο Καρπενησίου και την υποστήριξη της Π.Ο.Κ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
"Ο Αθλητικός Σύλλογος Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) στην διάρκεια 30 χρονών λειτουργίας του με την ανάδειξη πολλών Πανελληνιονικών –Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών και θέλοντας να συμβάλει στη διάδοση του αθλήματος του KICK BOXING του αθλητικού ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθε στον τόπο μας αποσκοπώντας συγχρόνως στο να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι (αθλητές-προπονητές-γονεις κ.α.) τις ομορφιές του τόπου μας διοργανώνει αθλητική εκδήλωση με τίτλο 1ο KICK BOXING SUMMER Camp 2019.
Το καμπ θα θα λάβει μέρος από 2 έως 5 Ιουλίου στην όμορφη πρωτεύουσα της Ευρυτανίας το Καρπενήσι! Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με πρωταθλητές που συμμετέχουν ήδη στην εθνική ομάδα με δυνατές προπονήσεις και πολλά sparring για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα καθώς θα χωριστούν σε ανάλογα τμήματα cadet-junior και kids !Το καμπ θα συνδιοργανωθεί με την Περιφέρεια (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε) και τον Δήμο Καρπενησίου, και πάντα με την υποστήριξη της Π.Ο.Κ. Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΚ και της FORCE1.Σας περιμένουμε όλους!!!"