Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Αποχωρεί από τα Play Out ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου


Με ανακοίνωση που εξέδωσε στη σελίδα του στο facebook, ο Κεραυνός Αγ.Γεωργίου γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από τα play out της Α΄ Φθιώτιδας:

«Η ΑΕ Κεραυνός ανακοινώνει την αποχώρησή της από την διαδικασία των play out και αυτό αποτελεί προσωπική μου απόφαση. Το γεγονός ότι ο Κεραυνός βρέθηκε σε βαθμολογική θέση που δεν άξιζε (αναφέρομαι στην παρωδία της ένστασης με τον Κηφισσό αλλά και σε άδικες αποφάσεις διαιτητών) μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει.

Η αντιμετώπιση του "φτωχού συγγενή" ήταν κάτι που δεν άρμοζε στην ομάδα μας, πράγμα που αποδείξαμε με την αξιοπρεπή παρουσία μας στους αγωνιστικούς χώρους. Η πορεία του Κεραυνού ξεκίνησε με την πίστη πως η ομάδα άξιζε μια καλύτερη θέση στα αθλητικά δρώμενα της Φθιώτιδας και εν μέρει τα καταφέραμε όμως και διάφοροι άλλοι παράγοντες(για τους οποίους ακολουθεί ανακοίνωση) έχουν δράσει καταλυτικά στο να παρθεί αυτή η απόφαση.
Γεώργιος Τσώνος
Πρόεδρος Α.Ε. Κεραυνός Αγ.Γεωργίου».

Στον απολογισμό του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Τσώνος, αναφέρει:
«Και τώρα ένας προσωπικός απολογισμός. Σε έναν κόσμο που η ειλικρίνεια και η "μπέσα" λείπουν και η υποκρισία περισσεύει, οι υποσχέσεις όλων για ηθική και οικονομική ενίσχυση της ομάδας αντικαταστάθηκαν από τον εμπαιγμό και την ειρωνεία.

Τοπικοί άρχοντες (νυν και μελλοντικοι), σύλλογοι, τεως παράγοντες της ομάδας και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έστριψαν "δια του αρραβώνος" γυρίζοντας την πλάτη στην ΔΙΚΗ τους ομάδα που ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα του χωριού εδώ και 67 χρόνια. Την ομάδα δεν την κάνουν οι πρόεδροι και οι συσχετισμοί. Αυτούς τους συσχετισμούς αψήφησα και αυτό ενόχλησε.

Παρόλα αυτά, ευχαριστώ θερμά όσους στήριξαν την ομάδα: τους ελάχιστους χορηγούς μας, τον προπονητή μας και τους "δήθεν" ξένους παίκτες που τίμησαν την φανέλα του Κεραυνού καλύτερα από τον καθένα. Ευχαριστώ όμως και τους ντόπιους ποδοσφαιριστές που μου έμαθαν πως "ουδείς είναι αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".

Προσωπικά κινήθηκα με γνώμονα το κοινό καλό, τη συλλογική προσφορά και την αγάπη για τον τόπο μου. Μάλλον αυτά ήταν πάρα πολλά για όσους έχουν μάθει να αρκούνται στα λίγα. Όπως ξαφνικά ξεκίνησε η πορεία της ομάδας έτσι απρόσμενα τελειώνει...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!».

Πηγή: starsports.gr