Σάββατο 13 Απριλίου 2019

«Σάρωσε» με τον Πανγυθεατικό ο Χρήστος Κατσίκας


Μια ακόμη «σούπερ» χρονιά πραγματοποίησε ο Καρδιτσιώτης Χρήστος Κατσίκας, πρώην ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού, των Αγράφων και του Αιόλου. Τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Πανγυθεατικού στην Α΄ ΕΠΣ Λακωνίας σημείωσε 20 γκολ(17 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο).
Κατέκτησε  με χαρακτηριστική ευκολία το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, στην οποία έχει συμμετάσχει με την Κόρινθο και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Παράλληλα η ομάδα του έφτασε στον τελικό κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, που συμμετέχει μια κατηγορία παραπάνω.

Η σελίδα της ομάδας αναφέρει:
«Το βαρύ μας πυροβολικό. Ο άνθρωπος-γκολ της ομάδας μας. Ένας ποδοσφαιριστής που σκοράρει συνεχώς τα τελευταία χρόνια στα λακωνικά γήπεδα και η αναχαίτισή του αποτελεί ένα μόνιμο πονοκέφαλο για τον αντίπαλο προπονητή. Τρομερός στο ψηλό παιχίδι, σκοράρει με άνεση, δημιουργεί και μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του. Η συμβολή του στις φετινές μας επιτυχίες τεράστια. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 17 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.
Highlight της χρονιάς: Θα μπορούσαμε να γράψουμε για κάποιο γκολ ή γενικα για κάποια στιγμή επιθετικής δημιουργίας. Αντ'αυτού θα επιλέξουμε την τρομερή του απόδοση στο κέντρο της άμυνας, τη στιγμή που η ομάδας μας έμεινε με παίκτη λιγότερο, στον τελικό κυπέλλου. Ήταν απλά εξαιρετικός!»