Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Παμπαίδες: Έσπερος Λαμίας Β΄-Γ.Σ. Άτλας (Δεν διεξήχθη)

Στα χαρτιά με 0-20 άνευ αγώνος επικρατεί η ομάδα παμπαίδων του Άτλαντα του Εσπέρου Λαμίας Β΄. Το παιχνίδι δεν διεξήχθη λόγω μη παρουσίας ιατρού, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του παμπαιδικού Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ(ΣΤ΄ Όμιλος) με ώρα έναρξης τη 1 στο ΔΑΚ Λαμίας.
Ο Έσπερος Λαμίας Β΄ του Γιάννη Κουτκιά μηδενίζεται από το συγκεκριμένο παιχνίδι και παραμένει χωρίς νίκη. Αντίθετα ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά κέρδισε «ξεκούραστα» το ματς και έχει πλέον απολογισμό δυο νίκες και μία ήττα.
Th Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου για την 7η αγωνιστική o Έσπερος Β΄ αγωνίζεται με τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη εκτός έδρας, ενώ αναβλήθηκε η συνάντηση του Άτλαντα με τον Πρωτέα Λαμίας.

Πληθώρα γονέων
Αρκετοί γονείς και φίλοι των αθλητών από το Καρπενήσι ταξίδεψαν στη Λαμία. 


Τι αναφέρει το άρθρο 3 της προκήρυξης  
Τα γηπεδούχα σωματεία έχουν την υποχρέωση για την παρουσία ιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια των αγώνων όλων των κατηγοριών με δική τους μέριμνα.  Εφόσον δεν υπάρχει παρουσία ιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή στον αγώνα, ο αγώνας ματαιώνεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου και κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου. Σε περίπτωση διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο ο ιατρός ή ο πτυχιούχος νοσηλευτής θα ορίζεται από την ΕΣΚΑΣΕ και θα καλύπτεται η αμοιβή του και από τις δύο ομάδες.

Έπαιξαν φιλικό
Οι δυο ομάδες έπαιξαν φιλικό παιχνίδι, το οποίο σφύριξε ο εκ των προπονητών του Άτλαντα Δημήτρης Λερογιάννης. Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με μεγάλη διαφορά(36-64).

Συνθέσεις Ομάδων

Έσπερος Λαμίας Β΄ (Γιάννης Κουτκιάς): Ζορμπάς, Πλατής, Βλαχογιάννης, Παπαγιάννης, Αργυρόπουλος, Αλτάνης, Γαρτσιώνης, Χρηστίδης, Καραναστάσης, Τράκας, Παπαευθυμίου, Ντζιαβός

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Τσιγαρίδας, Σταμούλης, Γεωργαλής, Μόκκας, Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτσιούμπας, Δροσίνης, Ανδρέου, Μάκκας

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Μαρία Ζαφείρη (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Σιαμούρας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος