Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Γνώρισαν τις Ολυμπιακές αξίες και διακεκριμένους αθλητές οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων


Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου, και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας διοργάνωσαν την Παρασκευή 19 Απριλίου στο κλειστό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου βιωματική αθλητική δράση. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συμμετοχή των μαθητών σε βιωματικά αθλήματα και η γνωριμία τους με Ολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές, ώστε να μυηθούν στα ιδεώδη του αθλητισμού και τις Ολυμπιακές Αξίες.
Συμμετείχαν μεγάλα μη εν ενεργεία του αθλητισμού και συγκεκριμένα ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Γιώργος Τζελίλης, η πρωταθλήτρια του άλματος εις ύψος Νίκη Γκαβέρα και ο Ολυμπιονίκης με την Εθνική χάντμπολ Γιώργος Χαλκίδης, καθώς οι «δικοί» μας πρωταθλητές Γιάννης Αντωνίου(Χιονοδρομία) και Σεμέλη Ζαρμακούπη(Kick Boxing& Tae Kwon Do). Συντονιστής της δράσης ήταν ο Dr Ηλίας Ρήγας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.













Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης, Δημήτρης Αντωνίου, Δήμος Καρπενησίου