Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Παμπαίδες: Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας 58-68

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική ήταν η Π.Α.Κ. απέναντι στην Αναγέννηση Λαμίας, με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές με 58-68.
Το παιχνίδι έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 11 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Η Π.Α.Κ. του Φώντα Ζαχαρόπουλου έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στο Καρπενήσι, έχοντας νέα πρόσωπα στην αποστολή της. Άφησε θετικές εντυπώσεις και ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, κατά το οποίο κατέβασε σημαντικά τη διαφορά, παλεύοντας ως το τέλος.  Ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς ήταν ασταμάτητος, βάζοντας 36 πόντους.
Η Αναγέννηση Λαμίας του Χρήστου Τσακωνίτη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αποσπάστηκε σημαντικά από τον αντίπαλο της. Με κορυφαίο τον Γιώργο Φασούλα, που πέτυχε 27 έκανε το τρία στα τρία και έβαλε «πλώρη» για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου, έχοντας ως βασικό αντίπαλο τον Έσπερο Λαμίας Α΄.
Για την 5η αγωνιστική η Π.Α.Κ. θα αντιμετωπίσει τον Άτλαντα το Σάββατο 20/4 στο τοπικό ντέρμπι. Οι Λαμιώτες υποδέχονται την ίδια ημέρα τον Έσπερο Λαμίας Β΄.

Λαμιώτες εκδρομείς
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 50 θεατές, με σημαντική μερίδα τους να προέρχεται από τη Λαμία. 


Θετική εικόνα
Οι Ευρυτάνες είχαν πολύ καλή παρουσία στο πρώτο τους ματς στο Καρπενήσι. Την Π.Α.Κ. καθοδήγησε σε αυτό το ματς ο Φώντας Ζαχαρόπουλος.

Παράσταση Μπακατσιά


Εντυπωσίασε ο Αλέξανδρος Μπακατσιάς(Φωτογραφία) των γηπεδούχων, σταματώντας στους 36 πόντους. Ο αρχηγός Γιάννης Κουδουνάς σημείωσε 9 με 1 εύστοχο 3ποντο. 



3 στα 3
Η ομάδα του Χρήστου Τσακωνίτη σημείωσε τη δεύτερη της νίκη στο Καρπενήσι και τρίτη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

«Ηγετικές» ικανότητες


Ο Γιώργος Φασούλας(Φωτογραφίας) των φιλοξενούμενων ήταν κορυφαίος σκόρερ για ακόμη μια φορά, σταματώντας στους 27. Ο Κουμπούρας ακολούθησε με 7. 


Ανοιχτό ματς
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 11-18, παίρνοντας θέση «οδηγού» στο ματς.

Κυριαρχία Αναγέννησης
Με πολύ καλή επίθεση και άμυνα το συγκρότημα του Χρήστου Τσακωνίτη προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 15-38. Έκανε ένα επιμέρους 4-20.

Μείωση Π.Α.Κ.
Βελτιώθηκε σημαντικά στην επανάληψη και μείωσε σε 38-55, κάνοντας ένα επιμέρους 23-17.

Κέρδισε τις εντυπώσεις
Οι παίχτες του Φώντα Ζαχαρόπουλου πάλεψαν έως το τέλος, κατεβάζοντας τη διαφορά στους 10 για το τελικό και δίκαιο υπέρ της Αναγέννησης 58-68. Η Πανευρυτανική έκανε ένα επιμέρους 20-13 στο τελευταίο 8λεπτο. Με 5 φάουλ αποχώρησε ο Βαγγέλης Καρατζάβελος του Γ.Σ.Α..


Τα οκτάλεπτα
11-18, 15-38, 38-55, 58-68

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος): Κοκοτίνης 5, Μπακατσιάς 36, Κοράκης 2, Κουδουνάς 9(1), Κατσιάδας, Τσάνε 4, Κοτσιμπός, Γεμενής, Κολοκώτσιος 2, Μαντζούφας

Αναγέννηση (Χρήστος Τσακωνίτης): Αγγελόπουλος 5, Κουμπούρας 7, Γεωργαντζάς 6, Καραχάλιος 6(1), Κεφαλάς 4, Χαλεπλής 3, Καλαθάς 2, Καρατζάβελος 3, Αθανασόπουλος, Φασούλας 27, Αλεξόπουλος 5, Μωυσόγλου

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Βασίλης Ρουμελιώτης
Χρονομέτρης 24΄΄: Δημήτρης Μαυραγάνης














Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος