Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Αναγέννηση Λαμίας 47-55

Τη δική της πρεμιέρα έδωσε η νέα «φουρνιά» αθλητών του Άτλαντα, η οποία έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 47-55 από την Αναγέννηση Λαμίας.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Άτλας του Άγγελου Σαμαντά προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, με τους αθλητές του να αγωνίζονται για πρώτη φορά και να αποκομίζουν νέες εμπειρίες σε επίσημες συνθήκες . Με 12 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο αρχηγός Παναγιώτης Δροσίνης.
Η Αναγέννηση του Χρήστου Τσακωνίτη ήταν ελαφρώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και έφυγε με το «δίποντο» από το Καρπενήσι. Είχε από την αρχή το προβάδισμα, διατηρώντας το ως το τέλος. Φασούλας και Κουμπούρας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, σταματώντας στους 14 πόντους.
Οι Καρπενησιώτες έχουν ρεπό την 3η αγωνιστική και θα παίξουν ξανά σε μια εβδομάδα απέναντι στα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη εκτός έδρας. Η Αναγέννηση δίνει νέο ματς την Κυριακή 7 Απριλίου, αντιμετωπίζοντας τα Μπούκαλη στο ΔΑΚ Λαμίας .

Φίλαθλοι και των δυο
Με αρκετό κόσμο και των δυο ομάδων πραγματοποιήθηκε το ματς. Ο Άτλας είχε και σε αυτό το τμήμα τη στήριξη του κόσμου του, ενώ υπήρξαν και αρκετοί γονείς από τη Λαμία. 



Πρώτες παραστάσεις
Οι αθλητές του Γυμναστικού αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, παίρνοντας ως εκ τούτου και τις πρώτες τους παραστάσεις. 


Πρωτιά Δροσίνη


Για τους Καρπενησιώτες ο Παναγιώτης Δροσίνης(Φωτογραφία) σκόραρε 12 πόντους. Μάλιστα αποβλήθηκε με 5 φάουλ.  Ο Παναγιώτης Μόκκας, πρώην μέλος της Π.Α.Κ. ακολούθησε με 10.

Οι προπονητές του Άτλαντα
Την ομάδα παμπαίδων του Γυμναστικού «κοουτσάρει» ο Άγγελος Σαμαντάς με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Λερογιάννη. 


Δυο «14αρια»


Από πλευράς Αναγέννησης οι: Φασούλας(Φωτογραφία) και Κουμπούρας πέτυχαν από 14 πόντους.  Ο αρχηγός Γιώργος Φασούλας συμμετείχε και με την παιδική ομάδα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Προπονητής ο Τσακωνίτης


Τους Λαμιώτες καθοδηγεί ο αθλητής του ανδρικού τμήματος, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ Χρήστος Τσακωνίτης(Φωτογραφία) με βοηθό τον Μπράιν Κουίν.

Παρών ο Κουμπούρας
Τη συνάντηση παρακολούθησε ο προπονητής των ανδρών Κώστας Κουμπούρας, αλλά και ο προπονητής εφήβων και παίδων Θεόφιλος Μελισσάρης.


Προβάδισμα Αναγέννησης
Οι φιλοξενούμενοι προπορεύτηκαν στο πρώτο 8λεπτο με 10-16. Με ένα επιμέρους 12-14 ανέβασαν τη διαφορά στο +8(22-30).


Ίδια επιμέρους
 Στο τρίτο 8λεπτο με ένα επιμέρους 11-14 η Αναγέννηση προηγήθηκε με 33-44, φτάνοντας σε διψήφια διαφορά. Οι γηπεδούχοι στο τέταρτο 8λεπτο έκαναν ένα επιμέρους 14-11, μειώνοντας στο τελικό 47-55.


Τα 8λεπτα
10-16, 22-30, 33-44, 47-55

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Άγγελος Σαμαντάς): Τσιγαρίδας 8, Σταμούλης, Γεωργαλής, Μόκκας 10, Τουφεκούλας 3, Τριανταφυλλόπουλος 3, Κουτσιούμπας, Blatievschi 2, Δροσίνης 12, Κατσιάρης, Ανδρέου 6, Μάκκας 3

Αναγέννηση Λαμίας (Χρήστος Τσακωνίτης): Κουμπούρας 14, Κεφαλάς 4, Καραθάνος 7(1), Καραντζάβελος, Φασούλας 14, Χαλεπλής, Καλαθάς 5(1), Γεωργαντζάς 7(1), Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Αλεξόπουλος 4, Μωυσόγλου

Διαιτητές :Μαρία Ζαφείρη& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Χρονομέτρης: Κώστας Σεριανάι
Χρονομέτρης 24΄΄: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)




























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος